Koji SSD je najbolja kupovina u ovom segmentu? Vaša iskustva. Kupujem nov SSD za sina,a znjanje o hardveru mi je malo zarđalo, pa molim uvažene članove foruma za pomoć.
Ako pare nisu problem - samsung. Ako jesu - skoro, pa je svejedno.
Pozdrav!
Vlada
:: Samsung 850 250 GB.. :: :: Ucitava nista sporije od ovih nadrkanih nvme-ova a toliko je i kostao tada :: :: Upisano 9,4 TB a imam fore do 45 ... Nece on skoro iz kucista :: :: ::
Gigashit neće na dosta ploča novijih da radi. Kingston SKC600 totalno drugačija priča u odnosu na A300 i A400 otpad modele.
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Imao sam ja to na starom kompu s tim da ssd radi na sata 2 brzinama ,moze i na sata 1 i opet je brzi od svakog mehanickog diska.U sustini za starije kompove najvece ubrzanje dobijas sa SSD-om i to je pravo osvezenje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.