Da li je moguce ubaciti plocu poput Gigabyte B450M S2H u kuciste od pre sto godina kao sto je ovo: https://cutt.ly/bhY4W9V
Da li su se konektori za Power, Reset i Speaker menjali nesto na plocama proteklih godina? Znam da USB nece raditi, ali samo mi je ovo gore bitno. Hvala unapred.
ako se ne provetrava dobro, jer je onda sve jedno dal je od 500din (kao moje full tower) ili od 5000din.
Na kuciste nikad nisam obracao paznju, ako nisu na njemu neki limovi izprejebani pa da prenose vibracije, ili da ne fale slucajno oni umeci gde se srafi ploca, u svako moze da se sve montira, ljudi uzimaju `bolja kucista` cisto radi dekora i ako na njima ima mesta da se kace ventilatori gore, sa strane i da je otvorena stranica da bulje u svetlece kulere i slicno. Ja ubacim pogledam temperature i teram :D
Ryzen7 2700x 4,2Ghz Msi b450m Pro M2 Max Aegis 2x8gb 3200mhz WD10EARS 1TB WD1003FZEX 1TB Biostar SSD 480gb XFX RX 580 GTS 8gb OCZ MXS-PRO 600W Windows 10 Pro 64-bit
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.