Nemojte praviti gresku koju sam ja napravio ... Jadna su , uocljive kineske izrade a napajanje je premier !?!? Cije je to ?! Ah da KINESKO ! Pri srafljenju kulera na prednjoj i zadnjoj strani ( PRI CEMU SU RUPE TAKO DOBRO IZBUSENE DA BUKVALNO NI JEDNA NE PASE SAVRSENO NEGO MORAJU SRAFOVI DA IDU NA STRANU !!!!!!!!!!! ) KINESKI lim se iskrivi pa stranice vise ne lezu dobro !!!!!!!!!!! Mrzim kineze ! Mrzim ASUS ! Mrzim Srbiju !
I ja sam to cuo juce PREMIER, nije tako bilo ranije. Negde sam cuo za njega ali ne znam tacno. Limovi su u svakom slucaju bolji od obicnih, nista specijalno ali za pare koje kostaju su OK.
- R a v e n L o r d -
:: Nemojte praviti gresku koju sam ja napravio .. :: Jadna su , uocljive kineske izrade a napajanje je premier !?!? Cije je to ?! Ah da KINESKO :: Pri srafljenju kulera na prednjoj i zadnjoj strani ( PRI CEMU SU RUPE TAKO DOBRO IZBUSENE DA BUKVALNO NI JEDNA NE PASE SAVRSENO NEGO MORAJU SRAFOVI DA IDU NA STRANU !!!!!!!!!!! ) KINESKI lim se iskrivi pa stranice vise ne lezu dobro !!!!!!!!!! :: Mrzim kineze :: Mrzim ASUS ! :: Mrzim Srbiju :: :: Pozdrav !
Ne znam bas da je za te pare ok ... za 35-40 evra (koliko sam ga ja platio) moze da se uzme LCPower ili Codgene sa njihovim napajanjem...Eh da sam bio pametniji....
Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...
Ne znam kakvog su kvaliteta codegen napajanja iznutra, ali molex konektori su od najgore sorte. Plastika je od neke meljave. Ja sam kupio burazeru kuciste codegen briza 6099 400W. Napajanje ima dve grane sa po dva molex konektora. Smesno. Odmah sam ga skinuo i zamenio sa LC power od 550W (Jedino bilo u prodavnici u blizini) Koje ima sedam molexa,dva sata,dva za flopy,konektor za graficku itd. I ventilator od 140mm.....
Znači, ne mogu to napajanje da iskoristim ni klincima za picaljku kad sve raskokodačem ... imam negde dtk 300, valjda je bolji... Lim brize mi se svideo izvana.... a be, ce be.... china forever, cela zemlja yellow cab. submarine (yellow).
Usput, jel` onaj što se ukokao sinoć, živ? Koliko mu je još života ostalo? Gde mu je restore point.... nedelja ili ponedeljak?
Ne odgovaram iz lenjosti da pročitam više od 10 update-ovanih poruka...
:: Znači, ne mogu to napajanje da iskoristim ni klincima za picaljku kad sve raskokodačem ... imam negde dtk 300, valjda je bolji... Lim brize mi se svideo izvana.... a be, ce be.... china forever, cela zemlja yellow cab. submarine (yellow) :: :: Usput, jel` onaj što se ukokao sinoć, živ? Koliko mu je još života ostalo? Gde mu je restore point.... nedelja ili ponedeljak :: :: Ne odgovaram iz lenjosti da pročitam više od 10 update-ovanih poruka... :: ::
...to je cuveni asus koji proizvodi i kucista i napajanja i monitore, graficke karte, ploce, usb tostere,ves masine... ...i prica, ma brate uzmi asusa to ti je do jaja...i kingston brate vrh...onda si resio sve zivotne probleme...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.