Molim za preporuku za dobru web kamericu za PC, win7/10. Recimo cifra oko pedesetak evra.
Unapred hvala.
Pozdrav.
PS. Vidim tamo negde Logi C920S 70$, ovde 20k dinara. Gazde smo, nema sta. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
C615HD nadjoh za 12-14k. Ali mi taj komad plastike ne vredi toliko. Fotoaparat za te pare ubija sa slikom, pa ne bih davao te pare.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Cene web kamera su skocile, sto kod nas, sto u svetu (kod nas ionako dignu cenu i ovako). Samo zbog nestasice, gde su svi poceli kupuju zbog rada ili skolovanja kod kuce. Inace, bas je nestasica. Npr. Logitech je rasprodao zalihe.
Sad u ovom trenutku isplativije je da kupis laptop.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Kako ono rekose `Drugi nemaju tu srecu kao mi, da zive u Srbiji. Ali imaju sve ostalo.`
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Mogu da podelim neka moja iskustva, a to je da je Logi bolji od konkurencije. c270 je sasvim ok model koristio sam ga jedno dve godine dok nije crkla, i to je bilo koriscenje od oko 5 sati dnevno, iako nema autofokus, za skolu i vise nego dovoljno, cak je i c170 sasvim ok, dobar softver, sa dosta manuelnih kontrola, frejmrejt dobar za toliko entry model, moze da se fino koristi.
Poslednje dve godine, koristim c525, i kamerica je stvarno dobra, iako je `samo` 720p. Autofokus, manuelne kontrole, softver je stvarno jako dobar (mislim isti je kao i za ostale logi kamere) i jednostavno milina je sa njom raditi, super boje ostrina, i ono sto me je odusevilo dosta je sam mikrofon na kamerici, stvarno je dobar, sagovornik te bas dobro cuje, noise cancellation radi kako treba, mada ovo meni i nije toliko bitno, jer svakako koristim poseban mic.
C920S za skolu... mislim da je malo overkill, iskreno.
Probao sam neke genius... i bio je uzas, frejmrejt je kadastrofa, osim ako reflektor nije uperen u tebe, jako mali otvor blende, u kombinaciji sa nikakvim senzorom, softver uzas. Imao sam iskustva sa nekim canyon i slicnim i to stvarno ne lici ni na sta.
Ovo sto mozes da uradis, bez kupovine kamere, je da postavis telefon na stativ ili nesto i da njega koristis kao kamericu, imas softver za wifi/usb webcam i to isto radi kako treba.
E sada, ako ce se kamerica koristiti za neko streamovanje na twitch-u, to je vec druga stvar.
i naravno uvek se moze poruciti preko alija i sl. cajna ekvivalenata, neko moje iskustvo (mini/mikro pc price/paj i sl.)
slanje za GB dostava oko 3 nedelje u SRB slanje direktno za SRB, dostava preko 30 dana, nesto nas ne volu ili mi se samo tako cini .) vazilo za pre `pandemije`
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.