Posle chieftec Dragona izgleda kao jeftina plastika
Mane Deluje kao jeftina plastika Ima mesta za 2 hdd nema mesta za dvd ako je to mana
Za Za te pare ok kuciste Stala je 2070 super, veliki broj cpu kulera moze da stane Bez dodavanja kulera ok su temp Ne izgleda llose Lako se skida bocna strana
Sad da me pitas da li bi ga opet kupio, ne bih
3700x Aorus x570 elite Gigabyte RTX2070 Super 2x16gb HyperX fury Samsung 970 EVO WD Gold 8tb Seasonic 750W Focus Gold
Thermaltake Commander C31 TG Snow bi bilo nesto vise od 10.000
:: Ja imam MB 510 na konfu poptisu 7920RS :: :: Posle chieftec Dragona izgleda kao jeftina plastik :: :: Man :: Deluje kao jeftina plastik :: Ima mesta za 2 hd :: nema mesta za dvd ako je to man :: :: Z :: Za te pare ok kucist :: Stala je 2070 super, veliki broj cpu kulera moze da stan :: Bez dodavanja kulera ok su tem :: Ne izgleda llos :: Lako se skida bocna stran :: :: Sad da me pitas da li bi ga opet kupio, ne bi :: :: 3700 :: Aorus x570 elit :: Gigabyte RTX2070 Supe :: 2x16gb HyperX fur :: Samsung 970 EV :: WD Gold 8t :: Seasonic 750W Focus Gold :: ::
Konfiguracija iz potpisa je u njemu i sasvim je OK, za 5000 soma neces naci ni blizu tako kvalitetno kuciste. Pogotovo ako stize sa 4 ventilatora, kao moje.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.