Definitivno Redragon Tiger M709. Imam ga i definitivno je jedan od najkvalitetnijih koji sam koristio. Drugi je Logitech čija je cena oko 100€ (zaboriavio tačan model), to mislim da dovoljno govori.
Miš je dovoljno velik, širok, udoban, ima jako prijatnu teksturu, odlične prekidače i imam osećaj da bi preživeo bacanje sa vrha zgrade. Ništa ne škripi, ne klima, ne zapinje. Izuzetan kvalitet izrade za tu cenu. Mogu reći da je, po meni, najbolji miš do 50-60€, iako košta cca 20€.
Kupio sam ga pre skoro 2 god. i koristim ga svakodnevno u proseku 8-10 sati. Radi kao i prvog dana. Nema šta da oljušti ili izliže na njemu, prljavština se ne vidi. Tako da i izgleda kao nov.
Meni je m709 neudban do bola. MX 518 li onaj stariji model je neprevayi[en, posebno ako ti ynoj nije jak, pa se ne iylie odoygo. Ima i njegov nasljednik g400.
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Jes` probao mozda neki vertikalni mis.. To bi trebalo da je udobnije, mislim zbog vertikalne ruke..?
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Dosta hvale te RedRagon miseve, dosta sam ih servisirao i uopste mi se ne svidjaju sto se tice zavrsne obrade, udobnosti i kvaliteta. Ali, da su izdrzljivi, to jesu. Nekima je to jedino i bitno, odnosno gejmerima koji samo peglaju igre.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.