Novo je i nekorišćeno, sa 3 godine garancije, za 8700din. Cifra nije loša, gledajući cene po domaćim maloprodajama. Pitanje za vas: može li bolje za te pare? Konfa troši 400W, manje-više.
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Crta ličnosti je uopšten i usredsređen neuropsihički sistem, svojstven za individuu, kadar da različite draži ucini funkcionalno ekvivalentnim i da započne i vodi različite vidove adaptivnog i ekspresivnog ponašanja. Gordon Allport
Seasonic SS-520GM2, pošto se radi o potpuno modularnom modelu. SS-620GM2 je 15-ak evra skuplji. Ali pošto komp troši 400W i ovo od 520W će odraditi posao, a neće biti potrebe za bakćanjem sa neiskorišćenim kablovima kao kod GB modela.
Za 15e dobija 100W slabije napajanje, rekao bih da je bolja kupovina 620, pa neka ima lufta da ne razmislja.
Ovaj Antec mi je privukao pažnju zbog modularnosti (i vrlo korektne cene).
Ali i ovaj Seasonic ipak privlači. Koliko vidim, proizvodi se već duže vreme, nije model od juče. Na matičnom sajtu u opisu za SATA konektore stoji sledeće: 1 x 400 + 100 + 100 + 100 mm - attached 1 x 500 + 100 + 100 + 100 mm - attached https://seasonic.com/s12ii#cables
Može li ovo neko dešifrovati? Imam full tower kućište (~50cm visoko), PSU je dole. Hoće li dobaciti? Imam četiri 3.5` kaveza na zadnjoj strani kućišta, pozicionirani vertikalno
:: da se prvi konektor nalazi na 400 mm, a sledeća tri na po 10 cm udaljenosti jedan od drugog. Ista analogija važi i za duži kabl :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Jako me interesuje, kako nije moglo da dobaci, ako je PSU na dnu, a poslednji je kavez? Koje to imas kuciste?
Aha, slicno Fractal-u, pa dobro, bitno da si resio
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.