Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
HP ScanJet 7650 popravka
STRANA 1 OD 1
pajsgudgud HP ScanJet 7650 popravka 12.11.2019. 19:49 T67182

status: user
broj poruka: 3741
Pozdrav,

dobio sam model iz naslova kao neispitan.

https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-scanjet-7650-document-flatbed-scanner/434502

Probao i radi sa win10.

Front panel za automatsko ulačenje papira glavi svaki drugi papir.

Isplatili se popravljati ga i gde?

Planiram da ga poklonim prijatelju koji dosta skenira dokumenta da ne mora za svaki list papira da diže i spušta poklopac.

Flat bed radi normalno.

support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 13.11.2019. 10:27 #659598

broj poruka: 9459
Sve moze da se sredi, samo je pitanje da li ima delova, jer ako je neki specifican valjak ili zupcanik, tesko je naci originalan zamenski.
Ako je potrebno samo rastaviti, ocistiti, sklopiti, eventualno neka intervencija sa stapom i kanapom, moze.
99% da se radi o mehanickom kvaru i uglavnom se da resiti kako god.

Isplati se, sto da ne.
Ne znam ko bi se baktao sa tim, jer ne moze uzeti neku lovu, a samo moze da se napati.

Ja bih ti ga sredio, ali jbg, morao bi da saljes, a to ti u startu izbija skoro crvenu iz dzepa za postarinu u oba pravca...:D

Probaj ti prvo da ocistise ove rolere i pogledaj vizuelno te zupcanike i ostalo...

https://www.youtube.com/watch?v=2Y2vdnmbtiw

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

pajsgudgud Hvala na odgovoru 13.11.2019. 15:18 #659608

broj poruka: 3741
Probaću poslepodne da pogledam klip.
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs