Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Pomoc oko hladjenja.
STRANA 1 OD 1
OCz Pomoc oko hladjenja. 24.11.2007. 16:18 T6661

status: user
broj poruka: 2900
Ko sto sam i ranije rekao u drugom topic-u drug je theo da mi uzme Hyper 6+ ali bedna drzava pa ga nema nigde,iako pise da ga imaju i ovde na berzi i na drugom satju.
Ako neko zna da neka firma trenutno ima bas njega molim da kaze,a inace sta mislite o Cooler Master ALC-U01 Aquagate vodeno hladjenje stvarno ne znam nista o tome osim nekih osnovnoh stvari i takodje ne mogu da nadjem review sa quad core ima svuda sa AMD 3500+ ili P4 ali to mi ne pomaze nesto.
ili ako neko zna kakvo je ono u poredjenju sa ostalim kulerima tipa Hyper 6+,Zalman 9700,TT Big Typhoon ..
Da li je ovo dobro hladjenje za klokovanje i kako bi sve to islo ima li kod nas da se i nadje uopste potrebna tecnost kako nam je drzava...
Molim vas da ako imate izlozite mislielje o ovome hladjenju a ako znate gde ima Hyper-a 6+ takodje molim recite...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman zasto 24.11.2007. 20:59 #33918

broj poruka: 1046
hoces bas Hyper 6+ cooler uzmi gemini 2 i neka dva dobra tiha venta i radice ti sve fino pri oc-u.ako imas para pogledaj na netu testove vodenjaka kojih ima kod nas da se nadje u slobodnoj prodaji,odaberi po tebi najbolji i ispazari.poz
OCz re 24.11.2007. 21:09 #33919

Ma ne treba meni nego drugu,Gemini nije nesto posebno a i mnogo je glomazan mada kad bi se stavili neki dobri kuleri na njega hladio bi on dobro sigurno,on bi dao do 80e za vodeno mada bi isto tolko ii dao kad bi nasao neki high-end air kuler no jbg kad nam nije tako trziste...
Ognjeni .... 25.11.2007. 00:35 #33929

broj poruka: 4518

drug ti je `zestok` ekonomista...za tih 80 eura + da proda stari procesor i kupi novi , moze imati 6 x brze perfomanse umesto sto baca pare na kulere, vodeno hladjenje zarad, 5-15% overclocka....strahota
OCz Re: .... 25.11.2007. 12:15 #33943

Pa ima Q6600...
Pare ni njemu ni meni nisu toliko bitne do neke granice od 80e kad je rec o hladjenju.
Njemu samo treba dobro hladjenje,i posto ne moze da kupi ovde ni jedan dobar air kuler theo je da uzme ovo ali ko sto sam rekao ni ja ni on se ne razumemo u vodeno i ne znamo da li bi ono radilo posao kako treba...

::
:: drug ti je `zestok` ekonomista...za tih 80 eura + da proda stari procesor i kupi novi , moze imati 6 x brze perfomanse umesto sto baca pare na kulere, vodeno hladjenje zarad, 5-15% overclocka....strahota
Ognjeni ..... 25.11.2007. 14:12 #33950

broj poruka: 4518

imas ODLICAN text na benchmark.co.yu o vodenim hladjenjima i clokovanju...To su ljudi u koje imam dosta poverenja..ukratko.....Vodena hladjenja za te pare (do 100e) su zivi shit( videces posle pola godinu , godinu koriscenja i zasto), znaci ili kupujes neko extra hlajenje ili po njihovom savetu ides i posebno kupujes delove ( moze te i jeftinije izaci a dosta kvalitetnije ), vidi sve na sajtu i bice ti jasno

ajd uzdravlje :)
OCz re 25.11.2007. 16:29 #33956

Ok,hvala sad cu da pogledam posto sam i cuo da su `jeftinija` vodena hladjenja ne tako dobra.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs