Za mx310 pre dve godine sam dusu hteo da dam za njega dok sam igrao cs Sada kada mi to nije toliko bitno,dvoumim se da li da uzmem slican mis sa laserom ili ipak mx 310. Hteo bih pre kupovine da cujem vasa misljenja! Znam da nije neka para [mozda za neke jeste] al ipak kupuje se nesto sto bi trebalo 2-3 godine da traje pa ... Hvala svima ko me posavetueje :)
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
U normalnim okolnostima sad bih te druknuo adminu, al ajde necu. to je jeftino cak i za polovan G5. Izbaci na oglas za 55 i prodaces ga brzo, naravno pod uslovom da je zaista kliknuto 200 puta sa njim.
:: Mogu ja da ti prodam G5 za 40evra, bukvalno je nov, daj boze da sam kliknuo 200puta, a u prodavnici je oko 65evra...
Krenuo ja danas po mis,GENIUS Ergo 525,kad sam usao u radnju i video koliko je ruzan uzivo i plus glomazan...joj reko sam sebi to nije onaj mis sa slike...strasno Za mx310 kazu da se ne prodaje vise :S A na pcberzi pise lepo gde ima a ja debil ne da pozovem i pitam @imarkovic uzeo bi ja ali mi je puno para za mis :( znam,to je njegova cena,al ipak nedaje mi se,hvala ti :) a4 tech mi nije pouzdana firma :S video sam mis i svi pricaju samo da je tanak kabal sto nevidim kao zamerku jer ja neplaniram da davim nekoga sa tim... na kraju krajeva ortak se ponudi za mx1000 :D za 2000 dinara star godinu dana,izlizalo se logo i kaze da baterija traje 3-4 dana, zao mi je sto ne moze da se zameni,sta mislite,da li uzeti? hvala Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
1. A4 tech uopste nije nepouzdana firma(proguglaj malo)dobio sam garanciju na mis goginu dana(ne 7 dana )a na kutiji cak pise 2 godine,ali se nasi prodavci verovatno plase tako dugog perioda 2.tanak kabl ti je samo prednost ne osetis ga pri koriscenju a nema bagova kao sa bezicnim(veruj mi nekoliko drugara je vratilo zicni umesto bezicnog) 3.kad bi video kvalitet izrade za tih 1500 dinara postavio bi novu temu ovaj put sa odusevljenjem jer nemaju svi da daju 50+ evra za mis pozdrav
auu ne znam vise sta da radim preporucite mi laserski mis za cs za 20e i gotovo ako vas vise kaze za jedan isti bez razmisljanja idem i kupujem sta se zezam vise,ovaj ima ono,ovaj nema ovo,ako mi lezi i kazete da radi... poz
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.