:: igra se neka igra na tabletu i telefonu, probao sa emulatorom na macbook i sad ajde ovak :: :: zapao za oko ovaj designer misonja, 3000 din otprilike je. Valja li to cemu ili dajte neku preporuku za BT mis za android mobili telefon :) :: :: :: Hvala unapred
ako hoces pravo ludilo pogledaj logitech M570 a Anywhere S2 mi je isti kao M325 ... ne znam sto si gadljiv na otg, type-C otgovi su smesno mali, ima ih tona bez kabla, za ove micro USB type-B jos nisam video ali to mi odavno ne treba :: :: mada ima ludackih modela i veliki izbo :: :: videh sad neke BT modele logitech lepe zanimljive, mx anywhere mi opasno izgled :: :: ::
kostaju ovi po 1.5eur do 2 plafon ovi ovako maleni obicni i imam ih nekoliko ali ne zelim da cupam vadim nabadam punjac otg nego samo se nakacim i mis radi zato sam hteo bt
Sta kazete ljudi za Logitech Ergo i MX Master s2 meni se oba dopadaju mada sam jednom imao kontakt sa trackball sta znam
Re: Imao li je ko dodira sa Microsoft Designer mouse (za mobilni telefon namenjen)
03.01.2019. 02:58
status: user broj poruka: 925
Ja ga imam, koristim za lenovo miix 300 sasvim ok. BTW Nisam ga kupio, ja sam ga dobio na prezentaciji kao poklon...
:: igra se neka igra na tabletu i telefonu, probao sa emulatorom na macbook i sad ajde ovak :: :: zapao za oko ovaj designer misonja, 3000 din otprilike je. Valja li to cemu ili dajte neku preporuku za BT mis za android mobili telefon :) :: :: :: Hvala unapred
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.