Nabavih ms-phantom.Nije mi jasno gde da ubacim jos jedan disk od 3,5 inca.Na vrhu je bracket i dvd a na dnu jedno 3,5 mesto i jedno 2,5 mesto.Mozda se negde u sredini ubacuje neki adapter-ne znam inace po sredini ima mesta puno.
Sad nesto gledah diskove i vidim da ima rupe sa donje strane-izgleda da se diskovi srafe za zadnji stub-tako da stoje pod 90 stepeni u odnosu da kuciste-probacu.
Ali na kavezu su drzaci namenjeni za 2,5 uredjaj-ne moze da stane 3,5 uredjaj jer je siri al videcu nesto-mozda mogu da se pomeraju- u svakom slucaju hvala i pozdrav.
Imam to kućište u kancelariji - mogu da pogledam sutra ujutro.
Na sajtu proizvođača piše da unutra ima 2 mesta za 3.5` uređaje. Osim ako nisu mislili da se oba stave u donji kavez?!
Pozdrav!
Vlada
:: Ali na kavezu su drzaci namenjeni za 2,5 uredjaj-ne moze da stane 3,5 uredjaj jer je siri al videcu nesto-mozda mogu da se pomeraju- u svakom slucaju hvala i pozdrav :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.