Drug oce da mi pazari kuler za CPU nista ispod Hyper 6+ mu ne dolazi u obzir jer mu treba iskljucivo ca OC a i bitno je da masina radi sto hladnije logicno. Posto Thermalight,Tuniq,Zalman,Scythe i ostalih dobrih kulera nema kod nas jedino u toj klasi sto moze da uzme je Hyper 6+ Sad,da li neko ima ovaj kuler ? interesuje ga buka kad je na Idle i kad je Fan na max ( pise 46dcb ali tolko pise i Zalmanu 9700 koj ja imam i necujan je ) Takodje ima isto kuciste ko ja Cooler Master Mystique 631.Po mojim merenjima nema logike da mu stane kuler od 120mm sa strane jer je kratak za sigurno 1cm a i da je knap nema rezona ako su jedan na drugom maltene. ...da li je Hyper 6+ dobra kupovina ( buka iskljucivo ga interesuje ) i da li je vredno zrtvovati kuler sa stane za njega. Sto se tice performanse vec smo pogledali testove .
a, sto mora bas taj, po meni 46db je bucno, zasto ne Eclipse, ili CM Sphere, Mars, oni su otprilike duplo manje bucniji, a nisi naveo za koji CPU, noviji se znatno manje greju, prema tome, i ne treba neka zver od cooler-a..
za ove ostale sto si naveo, da li si probao u Desc-u, Microsystems-u...Pakomu
Jok nema ih u Srbiji treba nam za Q6600,a Hyper 6+ je po meni za klasu bolji od Eclipse i ostalih. Nije 46dcb tolko budno sta vise i za Zalman-a tolko pise a ja ti garantujem da ga ne cujem. Svi ovi kuleri na grafickim 8800 pa i 78XX,79XX,su isto na nekom nivou od 40-45dcb samo sto to pise za sve tako da ne znam dal je budniji kad se kuler vrti na max,mada sad kad gledam on ima kuler od 12cm koji se stavi mogao bi samo da ga zamenimo ako je bucan tako da ovo i ne bi bio neki veliki problem Xilence je tih ili neki Antec a ne znam ovo za kuler sa strane da li je to neki gubitak ili nema veze ?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.