Treba mi preporuka za BestBuy set (ne gamerski) za recimo Logitech misa i tastaturu sa onim bas malim WiFi adapterom koji je Unify (da moze da prima kacenja sa svih periferija). Koji model, cena?
Hvala :)
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
za crtanje u CAD programima, dugmici imaju lep hod, pozadinsko osvetljenje mozes da podešavaš ja lično sam ga isklučio, miš je odličan stim što sam mu pre neki dan zamenio bateriju (punjiva AA baterija), puni se preko usb kabla sa laptopa ili možeš i preko punjača za mobilni oba načina probana.
Unify lepo radi menjali smo miševe itd.. nas petoro projektanata dobili iste komplete.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Tastatura nije baš nešto se pokazala na daljini sa jačinom signala, ali baš dugo traju baterije. K400 model je iz donjeg segmenta ponude. Kompleti su od 85 € pa na dalje i to kod Đermi.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
:: Ja mislio nesto za 50e :DD :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.