Definitivno Sale, mnogo toga je uradjeno, kapiram Pfizer se isplatio konačno...
:: :: :: :: Stavio 6 LED ventilatora.. :: :: ...nazvao to RGB projekat :: :: :: :: Uradjeno je mnogo vise od toga sto si napisao, ali svejedno tebi ne vredi objasnjavati posto si uvek najpametniji...
Ja svoje kuciste nisam ni video mesecima, zatrpano negde sa kojecime u nekom cosku. Mogu da ga lociram jedino ako ispratim kabel od tastature. Kada se slucajno ugasi, sutnem ga nogom, upali se i teraj dalje. Kakvo crno LED osvetljenje :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Toliko je uhvatilo to maha da sam jedva nasao 3 obicna kvalitetna venta bez svetla. Ali dobro, to je moj ukus, ja sam za neki minimalizam. Bez prozora na stranici, bez optike i dugmica napred, jedno skoro neprimetno dugme sa strane i to je to. Jedna crna kutija koje je dobro provetrena, koja se ne cuje i ne bode oci i ja zadovoljan.
Ako ako neko uziva u tome, samo napred! O ukusima ne vredi raspravljati. :)
Video sam da izbacuju i monitore za RBG osvetljenjem.
Jedino mesto gde meni osvetljenje ima smisla je na tastaturi, i to ne ono da sljasti i da pravi duge i ostale gluposti, nego jednobojno ako nesto kucam/igram u mraku. Cak sam i na misu ugasio. :)
Ni ja ne mogu da shvatim trend da se RGB gura u sve i svašta. RGB kao mogućnost da promeniš boju osvetljenja, kada ti jedna dosadi, je OK, ali ovako da šljašti u svim mogućim i nemogućim bojama je teški šajt. Što reče Neksus, samo da dobiješ napad epilepsije od njega.
Prva iole korisna RGB implementacija u bilo koji proizvod koji sam video je Logitech G560 2.1 sistem gde osvetljenje na zvučnicima ispunjava svetlom ostatak sobe u odnosu na ono što se na ekranu prikazuje, isti fazon što je Philips radio sa svojim Ambilight televizorima.
RGB epilepticna manija je pre svega napad na klince, koji najvise orgazmicno lude kada vide bozicnu jelku od kompa... Ja sam bukvalno sve pogasio i najurio sto sija, cak i neki mali detalj u kucistu bode oci, ako je pored monitora. Hocu da mi se oko fokusira samo na monitor i kraj price. Ima smisla samo diskretna bela boja na tastaturi, cisto da se vidi. Sve ostale boje nemaju smisla, jer moraju da se odvrnu jako, kako bi se nesto videlo na tastaturi.
voleo crveno osvetljenje, zbog vise od pola zivota sa intelli 3.0 misem :) kasnije od stresa problema i zivota i svega isto kao i vecina, samo diskretno belo svetlo na tastaturi mada se ne secam kada sam pogledao gde je neki taster :)
Ovi logitech zvucnici bas zanimljivo deluju, pa ako se nekad budem vracao na pc gaming, verovatno cu ih pazariti Hvala za link, nisam ni znao za njih, ne pratim odavno nista
Ja ni jedno osvetljenje. Cak sam delimicno pokrio LED indikator na zvucnicima izolirkom, jer bije po sobi. A posto mi komp radi 36 sati, 12 dana u nedelji, nikada nisam jurcao za bilo kojim led ventovima i sl.
Dok sam imao Antec 900, odmah sam raskacio napajanje za led na ventovima. Ubija nocu, razbija.
Naravno, nekome se svidja, nekome ne. Nista novo.
Problem je sto su proizvodjaci nafurali `hype` za prodaju RGB osvetljenja. Sto od ventova, rama, grafickih, tastatura, pa sad monitora i zvucnika. I to jos nazivaju `gaming`.
Cak je i Linus sam potvrdio da apsolutno nema razlike u standardnom kompletu istih karakterisitka i `gaming` verziji. Sto je i logicno. Za to ti ne treba Linus, ako si u IT svetu.
Srecom, gaming komponente su po njegovom `review`, ako se dobro secam, ukupno bile skuplje negde oko 50 dolara. Mozda 30, nisam siguran sad. Taman toliko za LED i neku zaradu.
Kupio sam Azio MK-HUE samo zbog belog pozadinskog osvetljenja, a planiram uskoro da kupim Rejdmaks Sigmu i turim eLSiPauerove Er Rejzor Tjub ventove sa belim osvetljenjem. Već imam dva u Nitro AX-u, koji mi je večita rezerva kad prvo kućište ode na prodaju.
mislim...super je za neki rejv ali ovo da bleji pored mene dok sam za kompom...ne...svojevremeno sam kupio u boost loogicu bele led lampe ali sam ih uspe da spalim prilikom vadjenja iz računara na živo...jbg... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.