Pozdrav, naime sve cesce mi se desava da se kad ubodem fles system zamrzne, a desava se da I kad pridjem rukom usb-u osetim elektricitet I masina se zamrzne. Struja u zgradi je nulovna, izmerio sam I to, imam apc ups I na prednju masku sam ugradio usb 3 panel. Ima li pomoci? Pozdrav
Sledeci put se uhvati rukama prvo za kuciste, pa onda bodi USB, ili za neku vodovodnu cev ako ima u blizini.
:: Pozdrav :: naime sve cesce mi se desava da se kad ubodem fles system zamrzne, a desava se da I kad pridjem rukom usb-u osetim elektricitet I masina se zamrzne. Struja u zgradi je nulovna, izmerio sam I to, imam apc ups I na prednju masku sam ugradio usb 3 panel. Ima li pomoci :: Pozdrav ::
Nosis vise slojeva odece koja se tare jedna o drugu. Vazduh je suv zbog grejanja pa ni malo statike da se tuda isprazni. Kao sto rece imarkovic - prvo dodirni kuciste. Ja zbog toga ne podnosim zimu. Ubi naelektrisanje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.