Da li imate neki predlog za vodeno hladjenje do 6,7k max? Da li mi je potrebno vodeno hladjenje za ryzen 5 1600 na 3.8-4.0ghz ili moze neki jeftiniji cooler?
ne znam kolki je safe temp, ali max im je baš visok, ono, 90-100. ali da, ako hoćeš da potrošiš malo para a da prođeš do jaja, onda LC i gas, taj već ladi svašta :)
Drzi R5 1600 na oko 60 stepeni u igrama, 65 u prime npr. Sve dok imas iole pristojniji air flow u kucistu, dakle bar jedan intake i jedan da izbacuje vazduh.
...zovi ih telefonom prvo i kazi da ti treba LCP 120 za AM4, uvoznici dobijaju odvojeno mounting kit, ako vec nemaju, da okrenu DS ili EPI da im posalju u sledecoj turi...
Jos ne pakuju sa originalnom ambalazom, vec na 100kom posalju 30tak kitova.
Treba praviti razliku između vodenog hlađenja i AIO zujalice. Za taj novac ne možeš kupiti vodeno hlađenje niti neki AIO koji nije bacanje para (tipa EK).
....na tu temu, i da imam para ja znam sta bi uzeo :) Ali kad covek nema para trazi iskustva sa tim `losijim`segmentom i svi kazu da je LC CC120 odlican za te pare, pa sam uzeo njega :P
:: ....na tu temu, i da imam para ja znam sta bi uzeo :) Ali kad covek nema para trazi iskustva sa tim `losijim`segmentom i svi kazu da je LC CC120 odlican za te pare, pa sam uzeo njega :
Taj LC jeste odličan za te pare, ali si u prvom postu pominjao 7000 maks, zbog toga sam ti rekao da pogledaš klip. Stavljao sam taj LC na mnogo toplije prcesore i završava posao. Nisi pogrešio, možeš eventualno da dodaš još jedan vent za puš-pul i to je to.
Sam da odvojim malo vise za AIO jer mi to mnogo lepse izgleda u kucistu. Ali ne zelim sad da se zalecem bzvze i trosim pare na nesto sto ce raditi ko za 3k dinara a skuplje je za 50 60e tako da sam uzeo za sad taj LC a mozda kasnije uzmem neko vodeno ako uopste bude potrebno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.