Cekaj kakav driver? Svaki citac kartica koji sam koristio je radio sa generickim driverima najnormalnije. Samo skini programe CELIK sa sajta MUP-a za licne i citacsaobracajne pokreni program i ubaci karticu i radice.
Ne znam, prvi put se srećem sa čitačem. Prijavljuje u device da nema driver, a takođe ga i u ovom Čeliku ne vidi. https://www.dodaj.rs/image/Dnqc7 Win7 64 je u pitanju.
@Srdjanc Nije funckionisao onaj HP driver, neće uopšte da se instalira kako treba. Probao sam i sinoć slične sa njihovog sajta i javljao se isti problem.
@gilopile Uspeo sam da nađem preko ids-a, nisam znao da može tako, svaki dan se nauči po nešto :).
@Obojica U pitanju je neki 02Micron (USBVID_0B97&PID_7732&REV_0210). Proverio sam sa zdravstvenom i RFZO softverom i sve radi. Hvala vam puno obojici :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.