Tesla telefoni Iskustva/Savet Tesla Smartphone 3.3 Lite
STRANA 1 OD 1
1AGRESSOR
Tesla telefoni Iskustva/Savet Tesla Smartphone 3.3 Lite
31.10.2017. 14:52
T65370
status: user broj poruka: 825
hteo bih da uzmem `Tesla Smartphone 3.3 Lite` u Telekomu za 1 din
a trenutno imam Nokia Lumia 735 koja je kao nova i baterija drzi 5-7 dana
da li da uzmem ovaj Tesla pa da prodam Nokiu ?
nikada nisam cak ni video uzivo neki Tesla proizvod a ovaj `Tesla Smartphone 3.3 Lite` kad se izgugla ne postoji na internetu ima 3 sajta sa istim slikama i tekstom i svuda pisu drugacije spec i nigde ni jedan video
:: hteo bih da uzmem `Tesla Smartphone 3.3 Lite` u Telekomu za 1 di :: :: a trenutno imam Nokia Lumia 735 koja je kao nova i baterija drzi 5-7 dan :: :: da li da uzmem ovaj Tesla pa da prodam Nokiu :: :: :: :: nikada nisam cak ni video uzivo neki Tesla proizvod a ovaj `Tesla Smartphone 3.3 Lite` kad se izgugla ne postoji na internetu ima 3 sajta sa istim slikama i tekstom i svuda pisu drugacije spec i nigde ni jedan vide :: :: :: ovo je `sajt` mislim nagluplji i najsiromasniji sajt ikada moras da skines pdf da vidis detaljne spec a opet pola stvari nije naveden :: http://tesla.info/en/phone/smartphone-3-3-lite/ :: :: :: :: :: :: :: eto ako neko ima iskustva pa podelit :: :: :: :: Hval :: :: :: http://valid.x86.fr/5kst9 :: :: NISTA BEZ KABLA
sa ``nasim`` trzistem, imenima itd., zaobidji. Te kombinacije na bazi komtrejda izbegavaj koliko god je moguce. Naravno, ovu nokiju (majkro$oftov frankenstajnski operacioni eksperiment) prodaj, pod hitno (dok jos ima onih koji bi da to kupe).
Od jeftinoca, u obzir uzmi Xiaomi-Redmi modele i najjeftinije modele Lenovo-Motorola.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.