pozz, treba mi tastatura za igranje, kvalitet cena 5-6k dindzi ako za to moze i mehanik jos bolje al da valja da se ne skidaju slova sa tastera i da ne rikne brzo pre 3 meseca uzeo genius scorpio k9, sa 30 posto tastera farba oljustena shift x2 ne radi i jos po koji taster je rip ako imate neki predlog za neku napisite pa da razmotrimo, ako nema osvetljnje jos bolje jer mi ne treba
:: pozz, treba mi tastatura za igranje, kvalitet cen :: 5-6k dindzi ako za to moze i mehanik jos bolje al da valj :: da se ne skidaju slova sa tastera i da ne rikne brz :: pre 3 meseca uzeo genius scorpio k9, sa 30 posto tastera farba oljustena shift x2 ne radi i jos po koji taster je ri :: ako imate neki predlog za neku napisite pa da razmotrimo, ako nema osvetljnje jos bolje jer mi ne treb :: :: edit , da bude zicna
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.