Znam za koliko sam prodao taj CPU i slicnu maticnu pre 4 meseca sa 8Gb memorije,nije vazno koliko je nesto realno ako moze da se proda za nerealno...
:: Cene novog nemaju veze s mozgom i cenom polovnog :: :: 5820k @ 4.5ghz | Custom loop 360/NB Eloop/D5 | Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock | ASUS RX 480 Strix 8GB | 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 | Samsung 840 EVO 256gb | 5 TB WD server diskova | Seasonic 760w XP2 Platinum | Asus PB287Q/P2414h :: :: :: :: :: Ako ti to neko prodaje za 700e onda ga je negde maznuo...samo procesor i maticna kostaju toliko.. :: ::
cena je u nemackoj.... mene samo zanima da li ovo sve vredi toliko i da li je dobra kupovina.... jos samo da se zabode neka dobra grafa novija i jos eventualno 8 gb ram...
Tako i treba, a ne kod nasih jajara i pilicara gde je skuplje polovno, nego novo u radnji. Vec godinama kupujem preko svabije i austrije po oglasima. Benq xl2411z sam platio skoro duplo jeftinije, tacnije 60% od ukupne cene sa kompletnom opremom i garancijom, a covek ga je koristio oko metar dana...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.