Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Koji bežični komplet tastature/miša sa dobrim dometom?
STRANA 1 OD 1
mslavko82 Koji bežični komplet tastature/miša sa dobrim dometom? 15.02.2017. 23:42 T64584

status: user
broj poruka: 721
Kao što naslov kaže, znate li neki bežični komplet, sa dobrim dometom kome ne smeta zid između računara i sobe u kojoj će se koristiti miš i tastatura?

Trenutno imam Logitech MK270, iako je u pitanju WiFi veza, navodnog dometa 10 metara max, u praksi je to samo 3-4 metra oko računara, ali kada nema nikakvih prepreka. U drugoj sobi, tj. sa druge strane zida signala uopšte nema, iako je razdaljina ista ta 4 metra u odnosu na računar.

Video sam da pominju neki USB range extender od Logitech-a, ali ja to nisam dobio uz tastaturu (niti se pominje na pakovanju) - valjda se dobija uz neke skuplje modele, navodno pomaže, ali pitanje je sad...

S druge strane, možda su bluetooth kompleti rešenje, ali ja ne nađoh nijedan kod nas? Većina bluetooth tastatura su neke skraćene itd..., a meni bi trebala normalna, a kombinaciju sa mišem nisam ni video. Jedino da odvojeno uzmem miša i tastaturu, ajde može i tako, ali ima li neko iskustva sa time?

Unapred hvala!

Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi To jedino bluetooth 16.02.2017. 15:17 #631677

broj poruka: 7720
mada bi mogao da na produzni USB kabl stavis odasiljac i da ga podignes u odnosu na racunar.
nisque aj pojasni 16.02.2017. 15:51 #631680

broj poruka: 1060
tačnu primenu tog kompleta? buni me taj zid.. za šta ti to planiraš da koristiš?

I AM the God of war.. Nothing defies me!!

neXus2000 ... 17.02.2017. 10:05 #631707

broj poruka: 3350
Ako si zabo u plocu unifying receiver (zadnji deo kucista), onda ce se drugacije ponasati signal. Pokusaj da zabodes u prednji deo kucista i imaces bolji domet.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs