Mozda neko ima konkretnu preporuku, mada nesto su modd-eri zatajili, bio je clan antiimgmodd, tako nesto slicno. http://www.galenikaklirit.co.rs/
:: :: Potrebno mi je oko 2 kvadratna metra pa i 3 mozda : :: :: a ako prvi poduhvat ispadne kako treba onda ce mi trebati jos da kupim :: :: Da li je neko nesto radio sa tim pa da moze da me uputi gde sta i kako? Hval ::
Edit: Jeepcomerce je imao najbolju ponudu kada smo radil neki tender ali za I profil... Za sečenje ne znam koliko su povoljni ali za čalik i metale su bili dobri.
:: :: Potrebno mi je oko 2 kvadratna metra pa i 3 mozda : :: :: a ako prvi poduhvat ispadne kako treba onda ce mi trebati jos da kupim :: :: Da li je neko nesto radio sa tim pa da moze da me uputi gde sta i kako? Hval ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.