Zahtevi su da se može koristiti i žično i bežično na punjive baterije i visoka preciznost. Preporuke dozvoljene. Lupetanje dozvoljeno. Može čak i polemika. :) Jbg, ostaje mi samo radnja, na oglase ne mogu da računam. Imaću para sledećeg meseca, pa da se ponovim nakon 4 godine druženja sa SteelSeries Xai mišem koji je počeo raditi poneki dvoklik.
Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.
Za sta ti treba, imas li neke specificne zahteve. ? Favorite?
:: Zahtevi su da se može koristiti i žično i bežično na punjive baterije i visoka preciznost :: Preporuke dozvoljene. Lupetanje dozvoljeno. Može čak i polemika. : :: Jbg, ostaje mi samo radnja, na oglase ne mogu da računam :: Imaću para sledećeg meseca, pa da se ponovim nakon 4 godine druženja sa SteelSeries Xai mišem koji je počeo raditi poneki dvoklik :: :: :: Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.
Video sam ja Chaos Spectrum za 104$ na Amazon. Ali da mi stigne kostao bi 140-150$. Tako da je to onda isto. Dobar je to mis samo nisam nacisto mozda mi bas treba MX Master zbog Bluetooth.
Pa i sam si rekao da ne kupujesh kod nasih, a kao nemamo svi nekoga tamo da nam donese. Ja sam skoro kupio G502 Spekrtum za 42e na akciji. Drugar mi radi tamo i cesto putuje i nije mu bio problem da mi donese. Za 70e se vredi potruditi :)
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 16GB Kingston MSI GTX 1070 Ausu ROG SWIFT PG278Q CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair TX750W
Kazu da je ovaj Chaos Spectrum trenutno najbolji mis na svetu. Jbg ali skup je mnogo. 150E Min. Ne znam po cemu naplacuju mis kao neke bolje tastature. Pa to nema veze sa mozgom uopste niti sa izradom niti sa nicime. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - i7-5820K-RampageVExtreme-GTX780Ti-CMD16GX4M4A2666C15-Samsung 850 EVO 1TB-SBZxR-EVGA 1200 P2-Obsidian 650D-Deck87 Francium Pro-G700
Dobio sam ponudu koju nisam mogao da odbijem. G900 + G910 bundle s podlogom po ceni malo višoj od pojedinačne cene miša ili tastature kod nas. Pala je odluka. Hvala svima na savetu.
Matori pa ti si mu okacio G900, zato sam rekao, preskup je kod nas. A covek je naglasio da uzima kod nas, nece na KP, zato sam rekao. :D Ako si mislio na G502 (90e), to je druga prica. :)
Nije kod nas, ali drugar s kojim se družim godinama je pristao da mi to donese na adresu, pošto uzima isto sebi, tako da je to u redu.
Zooloo, ako te stvarno zanima, mogu pitati čoveka, ako nije nestalo, pošto akcije vani su stvarno akcije, a ne zalepiš na cenu od 100 evra 99.99, i napišeš `akcija`.
:: Matori pa ti si mu okacio G900, zato sam rekao, preskup je kod nas. A covek je naglasio da uzima kod nas, nece na KP, zato sam rekao. :D Ako si mislio na G502 (90e), to je druga prica. : :: :: Blu daj sredi i meni, hocu i ja bundle. : :: :: Mmm Games!https://goo.gl/nReEin :: ::
Veverovao ili ne imamo istog miša ali meni nekako ne leži u ruci , sve sam bliži odluci da probam neki Zowie...
:: Mionix Naos 700 :: :: Optički senzor, i najbolje leže od svih koje sam od sada iskusio :: :: Uopšte gledano, bilo šta od Mionixa, teško da ćeš pogrešiti :: :: ::
Bogami ja ne bi kupio sada da mi daju za 200e Chaos Spectrum i G910. Nema sanse. Pa to oni i rade, kada ne mogu da prodaju nesto onda prodaju tako. Ajde mis vredi, ali tastatura je po meni uzasna i sta onda rade spoje zajedno i prodaju. To ti je ova kombinacija za 180e G910 i G900 Bundle. Kada dodje mis na 100-120e uzecu ga i ne trebe mi nista sa njim. Neka zadrze tastaturu ja moju ne bi dao za celu kolekciju Logitech tastatura G serije.
:: Dobio sam ponudu koju nisam mogao da odbijem :: G900 + G910 bundle s podlogom po ceni malo višoj od pojedinačne cene miša ili tastature kod nas :: Pala je odluka :: Hvala svima na savetu :: :: Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice. :: ::
:: Bogami ja ne bi kupio sada da mi daju za 200e Chaos Spectrum i G910 :: Nema sanse. Pa to oni i rade, kada ne mogu da prodaju nesto onda prodaju tako :: Ajde mis vredi, ali tastatura je po meni uzasna i sta onda rade spoje zajedno i prodaju :: To ti je ova kombinacija za 180e G910 i G900 Bundle :: Kada dodje mis na 100-120e uzecu ga i ne trebe mi nista sa njim. Neka zadrze tastaturu ja moju ne bi dao za celu kolekciju Logitech tastatura G serije :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: i7-5820K-RampageVExtreme-GTX780Ti-CMD16GX4M4A2666C15-Samsung 850 EVO 1TB-SBZxR-EVGA 1200 P2-Obsidian 650D-Deck87 Francium Pro-G70 :: :: :: Dobio sam ponudu koju nisam mogao da odbijem :: :: G900 + G910 bundle s podlogom po ceni malo višoj od pojedinačne cene miša ili tastature kod nas :: :: Pala je odluka :: :: Hvala svima na savetu :: :: :: :: Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice. :: :: :: ::
Da da mozda je i bolja. To je smesno i porediti. Vlasnici K70 koriste ovu moju tasturu pre nego CORSAIR K70 a ne Logitech. Nista nije neunistivo ali su MX najbolji prekidaci za tasture.
Da da mozda je i bolja. To je smesno i porediti. Vlasnici K70 koriste ovu moju tasturu pre nego CORSAIR K70 a ne Logitech. Nista nije neunistivo ali su MX najbolji prekidaci za tasture.
Verujem da je mis super, mada moram priznati da Logi malo lose radi zavrsnu obradu u poslednje vreme, bar sto se tice miseva, to je neko moje iskustvo.
Imam Preformance MX koji me odlicno sluzio godinama, pa sam prosle god. uzeo MX Master, i nekako se vidi razlika u izradi, u korist Performance-a. Inace Performance MX mi je najbolji mis sto se tice lezanja u ruci, neprikosnoven.
Zatim, imao sam G700 pa sam uzeo G602 i opet slican utisak imam, opet je nekako zavrsna obrada ipak na strani G700.
Ono sto bih istakao na Mx Masteru je fenomenalno trajanje baterije, bukvalno zaboravim na njegovo punjenje po mesec dva, svaka im cast.
G900 nisam imao prilike da koristim i cackam malo, pa eto, kada ti stigne iznesi bar neke svoje utiske o njemu, kako lezi itd..., a pogotovo ako si ranije koristio neki od skupljih logitech-a napravi neko poredjenje.
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D Samsung PM961 M.2 250GB + WD(3TB+1TB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 X-Fi Titanium+Z-5500
@shone, delimo isto misljenje, evo posle intenzivnog koriscenja G700 posle 2god. se nadzire blago izlizana leva strana od prsta, nista drugo. A MX performance se meni ne svidja jer ima 2 tastera manje i ima jos par stvari koje ga ne cine boljim od G700, obicno ona lajska dole strada od znoja itd., plastika se pretvori u suplje tackice. Kod MX-mastera ce biti isto. G900 je bez sumnje kvalitetan, ali mnogo kosta i ne vredi te pare, meni se cini da su krenuli malo da kraduckaju od drugih brendova taj oblik dizajna koji je trazen kod `gejmera`, od tih gejmera nista korisno, samo vece cene i pad dizajna..
:: Da da mozda je i bolja. To je smesno i porediti :: Vlasnici K70 koriste ovu moju tasturu pre nego CORSAIR K70 a ne Logitech :: Nista nije neunistivo ali su MX najbolji prekidaci za tasture :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: i7-5820K-RampageVExtreme-GTX780Ti-CMD16GX4M4A2666C15-Samsung 850 EVO 1TB-SBZxR-EVGA 1200 P2-Obsidian 650D-Deck87 Francium Pro-G70 :: ::
Ako budeš naručivao onaj `Ford GT40`, javi da ti dostave još jedan :))) Znam da znaš o čemu govorim. :))
:: Najbolji su buckle-spring, tu je tacka :: :: @shone, delimo isto misljenje, evo posle intenzivnog koriscenja G700 posle 2god. se nadzire blago izlizana leva strana od prsta, nista drugo. A MX performance se meni ne svidja jer ima 2 tastera manje i ima jos par stvari koje ga ne cine boljim od G700, obicno ona lajska dole strada od znoja itd., plastika se pretvori u suplje tackice. Kod MX-mastera ce biti isto. G900 je bez sumnje kvalitetan, ali mnogo kosta i ne vredi te pare, meni se cini da su krenuli malo da kraduckaju od drugih brendova taj oblik dizajna koji je trazen kod `gejmera`, od tih gejmera nista korisno, samo vece cene i pad dizajna.. :: :: :: Da da mozda je i bolja. To je smesno i porediti :: :: Vlasnici K70 koriste ovu moju tasturu pre nego CORSAIR K70 a ne Logitech :: :: Nista nije neunistivo ali su MX najbolji prekidaci za tasture :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: i7-5820K-RampageVExtreme-GTX780Ti-CMD16GX4M4A2666C15-Samsung 850 EVO 1TB-SBZxR-EVGA 1200 P2-Obsidian 650D-Deck87 Francium Pro-G70 :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.