Tastaturu koja je stara preko 5god. neces naci nigde verovatno, nema je ni u oglasima. Imas DELL multimedijalne tastature koje su daleko udobnije i kvalitetnije, u oglasima za 500-600 din.
Uzimaj onu za 200 od lika iz Apatina. Najbolja tastatura ikad napravljena. Šabani bacaju pare na šarene mehaničko svetleće gluposti. Dakle, b smart. Srećno Novo leto svima.
Jel mislis na onu koja je sa zadnje strane bela, a sa prednje zuta? Sa din konektorom? Slazem se, najbolja tastatura ikad napravljena, a povoljna svakako jeste.
:: Uzimaj onu za 200 od lika iz Apatina. Najbolja tastatura ikad napravljena. Šabani bacaju pare na šarene mehaničko svetleće gluposti. Dakle, b smart. Srećno Novo leto svima.
Multimedijalni tasteri su najveća glupost i prevara u IT bizmisu, možda veća od Intela i AMD zajedno. Turiš u Total Commander sve što si hteo na multimudijalne tastere pa živi život u sreći i veselju.
Crna/crna. Nisam kući pa ne mogu da vidim oznaku, ali rekao bih da je to ona za 200 dinara sa linka koji si dao. Bolje nema.
:: Jel mislis na onu koja je sa zadnje strane bela, a sa prednje zuta? Sa din konektorom? Slazem se, najbolja tastatura ikad napravljena, a povoljna svakako jeste :: :: :: :: Uzimaj onu za 200 od lika iz Apatina. Najbolja tastatura ikad napravljena. Šabani bacaju pare na šarene mehaničko svetleće gluposti. Dakle, b smart. Srećno Novo leto svima.
Multimedijalna tastatura je super stvar. Pojacavas i utisavas zvuk, mute, pa bar za to je odlicna da se ne cimas misem. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/SoundBlaster ZX/CM 690 II Advanced/SS 850KM3/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/Noctua NH-U12S/2Fan
Covece, jel si ti video na sta lici ta tastatura? Moras dodatno da platis 200din za toplu/hladnu vodu/voskiranje i ispiranje u autoperionici.. Ne postoji dobra tastatura za 200din.
:: :: :: Crna/crna. Nisam kući pa ne mogu da vidim oznaku, ali rekao bih da je to ona za 200 dinara sa linka koji si dao. Bolje nema. :: :: :: :: Jel mislis na onu koja je sa zadnje strane bela, a sa prednje zuta? Sa din konektorom? Slazem se, najbolja tastatura ikad napravljena, a povoljna svakako jeste :: :: :: :: :: :: :: Uzimaj onu za 200 od lika iz Apatina. Najbolja tastatura ikad napravljena. Šabani bacaju pare na šarene mehaničko svetleće gluposti. Dakle, b smart. Srećno Novo leto svima.
:: Uzimaj onu za 200 od lika iz Apatina. Najbolja tastatura ikad napravljena. Šabani bacaju pare na šarene mehaničko svetleće gluposti. Dakle, b smart. Srećno Novo leto svima.
Nisam video u kakvom je stanju pa sam je preporučio. Izvinjavam se. Govorim o tom tipu, SK-8115. Može da se nađe nova ili gotovo nova za 500-600 dinara. Probao sam mnogo tastatura jer često posla radi prekucavam raznorazne gluposti i od ove nema bolje. E sad, ako je nekome do fenseraja neka izbegne jeftinu kuckalicu i časti sebe mehanićko svetlećim čudesanijama, ipak je vreme praznika. Ostajem pri svome da su multimedijalni tasteri totalno nepotrebni. Treba bespotrebno pamtiti gde je šta. Možda sam previše konzervativan i odrtaveo, ali i raznorazni dock-ovi su nepotrebni. Samo TC i sve u njemu. Osim TC-a u taskbaru, desktop prazan.
Najbolje tastature koje postoje su mehanicke, ali ne te svetlece, nego najklasicnije mehanicke. Ima po oglasima onih starih matorih mehanickih, ali te su radile puno i dale svoj maksimum, ne bi ih razmatrao. U drugom slucaju, jbg nisu jeftine. Vole ih programeri.
:: :: :: Nisam video u kakvom je stanju pa sam je preporučio. Izvinjavam se :: Govorim o tom tipu, SK-8115. Može da se nađe nova ili gotovo nova za 500-600 dinara. Probao sam mnogo tastatura jer često posla radi prekucavam raznorazne gluposti i od ove nema bolje. E sad, ako je nekome do fenseraja neka izbegne jeftinu kuckalicu i časti sebe mehanićko svetlećim čudesanijama, ipak je vreme praznika :: Ostajem pri svome da su multimedijalni tasteri totalno nepotrebni. Treba bespotrebno pamtiti gde je šta. Možda sam previše konzervativan i odrtaveo, ali i raznorazni dock-ovi su nepotrebni. Samo TC i sve u njemu. Osim TC-a u taskbaru, desktop prazan ::
Nije da mi treba zato sto je bas multimedijalna nego sam imao takvu tastaturu i bas je bila kvalitetna i svidja mi se sto je slim design, tiha, bukvalno tip tastera kao na lap topu, a takodje ima i usb ulaz itd.. za te pare je boli glava
:: :: :: Nisam video u kakvom je stanju pa sam je preporučio. Izvinjavam se :: Govorim o tom tipu, SK-8115. Može da se nađe nova ili gotovo nova za 500-600 dinara. Probao sam mnogo tastatura jer često posla radi prekucavam raznorazne gluposti i od ove nema bolje. E sad, ako je nekome do fenseraja neka izbegne jeftinu kuckalicu i časti sebe mehanićko svetlećim čudesanijama, ipak je vreme praznika :: Ostajem pri svome da su multimedijalni tasteri totalno nepotrebni. Treba bespotrebno pamtiti gde je šta. Možda sam previše konzervativan i odrtaveo, ali i raznorazni dock-ovi su nepotrebni. Samo TC i sve u njemu. Osim TC-a u taskbaru, desktop prazan ::
nasao sam takvu tastaturu samo ima drugaciji dizajn neke crne sare i font je malo drugaciji sto mi se i ne svidja bas tolko kao na originalnoj ali dobro... nije neki problem. Sve ostalo isto
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.