Da li je moguce da u Srbiji ne mogu da nadjem Asus Rog Nomad V2 ranc za laptop? Da li neko od kolega zna nekog tj neku firmu gde to moze da se kupi nabavi...
Juri Thule, Oakley, cak i lowepro, ima mnogih podjednako dobrih, a sigurno i boljih od ROG.
:: Hvala na trudu ali sam telefonom pozvao sve prodavnice i nigde nema pa sam tek onda postao na forumu.... :: :: :: Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik... :: :: ::
sam hteo da postavim pitanje sta preporucujete umesto rog ranca a da ce lepo da sluzi msm kvalitetno pre svega i da ce izdrzati i sacuvati laptop, od mnogo putovanja i izlaska na teren po jevropi i rusiji?
nigde nema u Srbiji da neko prodaje bar od ovih vecih prodavaca, zvao i comm i njinjatron i njinji itd... nema svraticu kasnije do usca da vidim sta ima drugo a kvalitetno....
Po kvalitetu su najbolji recimo Deuter, The North Face, Salomon, Osprey i ovi što imarković naveo. Kod nas mogu da se nađu npr. Deuter Giga ili The North Face Borealis koji su jeftiniji a mislim i bolji nego taj asusov, uostalom nađi utiske korisnika...
Za ROG Laptop treba nositi ROG Ranac. Mislim da je ASUS bolje to optimizovao za gamere nego neki drugi proizvodjaci. Ako bog da pa mi zapadne saka neki ROG Laptop isto Nomad V2 ili Shuttle su najbolji. Ima mesta za misa, za tkl ili manju tastaturu, mislim da ima mesta i za vece neke. Ali 87,60 I 40 tastature sigurno. Sada su 87 i 60 tastature neverovatno popularne.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.