Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Mis pobudalio
STRANA 1 OD 1
strikan33 Mis pobudalio 01.12.2016. 06:21 T64262

status: user
broj poruka: 311
Pozdrav svima

Dakle, u zadnji par dana mis se ponasa jako cudno, recimo ovo su simptomi.
Kada hocu da neki text kopiram ne mogu iz prve da osencim ceo tekst vec to moram da uradim iz par puta dok ne uspem ceo text odjednom da osencim za copy, dalje kliknem jednom za novi tab, otvore se dva ili tri nova taba, dalje kliknem na jedan link on otvori taj i jos jedan posle njega, recimo neka vest na kuriru i umesto te vesti otvori nju pa odmah dalje i sledecu povezanju vest, onda posto sve otvaram u `open in new tab`, otvori mi to nesto u novom tabu ali isto to otvori i na stranici gde sam isao desni klik za `open in new tab`, itd itd.

Dakle da li je mis pri kraju balade, tj da li mu je ispucan broj klikova ili se zapatilo neko smece, mis jeste star nekih 5-6 mozda i vise godina, neki Logitech laser, al bio mi je dobar i sluzio svojoj svrsi.

Hvala svima unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC 01.12.2016. 07:51 #627188

broj poruka: 9420
Zameni mu tastere.

macOS Sierra
What can your Mac do now? Just ask.

gilopile ... 01.12.2016. 08:15 #627189

broj poruka: 9459
Tako je. Tasteri se zaprljali i umesto jednog klika, dobijes vise. Ili ih menjaj ili ocisti. Ja to lepo rastavim, rastavim taster, prodjem par puta malim srafcigerom izmedju kontakta, sklopim i radi jos par mil. klikova bez problema :). Laganica, 5 min posla.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

imarkovic Re: Mis pobudalio 01.12.2016. 10:13 #627194

broj poruka: 18996
Tasteri, kao sto su rekle kolege, imas mail.

:: Pozdrav svim
::
:: Dakle, u zadnji par dana mis se ponasa jako cudno, recimo ovo su simptomi
:: Kada hocu da neki text kopiram ne mogu iz prve da osencim ceo tekst vec to moram da uradim iz par puta dok ne uspem ceo text odjednom da osencim za copy, dalje kliknem jednom za novi tab, otvore se dva ili tri nova taba, dalje kliknem na jedan link on otvori taj i jos jedan posle njega, recimo neka vest na kuriru i umesto te vesti otvori nju pa odmah dalje i sledecu povezanju vest, onda posto sve otvaram u `open in new tab`, otvori mi to nesto u novom tabu ali isto to otvori i na stranici gde sam isao desni klik za `open in new tab`, itd itd
:: Dakle da li je mis pri kraju balade, tj da li mu je ispucan broj klikova ili se zapatilo neko smece, mis jeste star nekih 5-6 mozda i vise godina, neki Logitech laser, al bio mi je dobar i sluzio svojoj svrsi
:: Hvala svima unapred.
strikan33 ... 01.12.2016. 20:37 #627222

Hvala momci na pomoci,

rasturicu ga cisto da vidim sta ima unutra :), al vec sam odlucio da kupim novi, ovaj je zasluzio peMziju odavno.

Svako dobro
Hyper re 03.12.2016. 23:47 #627355

broj poruka: 563
otisao mikroprekidac,ili zameni ili baci,ako je jeftiniji mis nije vrdno truda...

strikan33 ... 04.12.2016. 10:32 #627382

Ma neki Logitech laser dilerska cena mu bila 10-12 eura pre sto godina, lepo je sluzio i otisao u penziju, vec kupljen novi i sljaka.

Hvala svima

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs