nasao sam program koji instalira i audio i video drajver. od tad win prepoznaje uredjaj i WinFast PVR2 pusta sliku, ali ne i ton... imate li ideju kako to da resim?
To je to. Mora prvo `aux` od zvučne u podešavanjima za zvuk da izabere kao rikording divajs, pa da ga onda u PVR2 izabere kao pod Analog Audio Device i pod Recording Device.
i5 2500K/Enermax T40-TB/MSI Z68A-GD65 G3/Fury White 8GB 1866/Samsung 850 EVO 250GB/Sapphire RX 480 Nitro+ OC 8GB/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/NZXT H440 V2/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech A90
ali, opet nema zvuka jedina razlika je to sto sada indikator jacine signala, desno od `Line In`, pokazuje da kompjuter detektuje zvuk. a toga ranije nije bilo. korak po korak :) sta dalje?
Šta koristiš za priključivanje, kablić sa stereo bananicom sa obe strane? Ili CD audio kablić koji je priključen u TV karticu i u aux port na matičnu/zvučnu?
stereo banana u line in u zvucnu karticu na kompu. tako je bilo oduvek. od kad sam promenio win, nema zvuka. plasi me to sto u device manager stoji da audio na winfast nema instalirane drajvere.
RESENO!!!
u Line In properties, moja zena je obelezila sledece stavke
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.