Potrebno je novo kuciste staro je kanta ...Bezvredna ..Posto se razmisljam sta da uzmem a cenim Antec kao dobru marku i kvalitetna kucista ..Razmisljam o nekim od modela iz P serije ...Smatram da je NZXT PRECENJEN i da ne vredi toliko ...Antec je oduvek bio poznat po nekom kvalitetu. Dvoumim se izmedju :
P183 je moja preporuka, ako je kod novih verzija zadrzan kvalitet, kvalitetno kuciste. Preostala dva iz opcija su pitanje ukusa.
Jedna od kvalitetnijih marki kucista koje se kod nas mogu lako naci, bilo koji da je model u pitanju je SilverStone, ali po vecim cenama od Antec.
Fractal bih predlozio kao krajnju opciju, mada je suvisna.
:: :: Pozdrav svima. :: :: Potrebno je novo kuciste staro je kanta ...Bezvredna ..Posto se razmisljam sta da uzmem a cenim Antec kao dobru marku i kvalitetna kucista ..Razmisljam o nekim od modela iz P serije ...Smatram da je NZXT PRECENJEN i da ne vredi toliko ...Antec je oduvek bio poznat po nekom kvalitetu. Dvoumim se izmedju :: :: P18 :: P100 PERFORMANCE ON :: P28 :: :: ::
Mada ja licno ne vidim sta npr. taj Antec P100 PERFORMANCE ONE ima da ponudi za cenu od 12 000 dianra? Prodavanje magle ako mene pitas, iz ugla iskustva sa nekim starijim Antec modelima. Ili tek ovaj P280 za 16 500.
Za te pare ima Fractal Define R5, npr. E sad, ako je estetika bitna to je onda subjektivno.
I ja delim isto mišljenje jer sam neka od novih Entekovih kućišta uzimao u razmatranje. Lepo izgledaju, ali nisu ni blizu onim od pre desetak godina. Ja sam pikirao Belog R5, ali sam u poslednjem momentu naleteo na H440 po odličnoj ceni i kupio njega. Jedno od najkompletnijih kućišta za neke relativno normalne pare (mislim na R5).
i5 2500K/Enermax T40-TB/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 850 EVO 250GB/Sapphire RX 480 Nitro+ OC/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/NZXT H440 V2/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech A90
Realno, svako kuciste ima po neku manu, ja sam zavrsio sa kucistima onog trenutka kada sam nabavio Lian Li. 100% marinija, ovo sto sam uzeo je ATX, ne treba mi nikakvo ludilo, fioke za hdd su aluminijum, odlicno izoluje, odlicno odrzava temperaturu, prazno nema ni 1kg, a neverovatno je stabilno i cvrsto.
Lian-Li su genijalna kucista, nisu sva lepa, ima i ruznih, lepa su uglavnom skupa i preskupa. PC-V2000, PC-V3000 to ce kostati sve po preko 400$. Ali ima da se nadju za 250$ odlicna. Ja razmisljam da promenim kuciste. EVGA je izbacila nego ogromno ali ekstra izgleda, jbg nije aluminijum. Najbolje kod tog kucista je sto je unikatno, nema slicnih, sto je veliko ali sto u njemu cak i 1 karta ne izgledaju prazno jer je podeljenon nekako na 2 dela.
DG-87... Ali ovaj PC-O10 mi se svidja jer u njemu karta moze da stoji i kao u obicnom kucistu a moze i da je obruta drugacije kao na benchtabli.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.