U pitanju je TV kartica Intex IT-TV150FM, kači se na USB Kupljena pre dve godine. Pod Win7 64bit je normalno radila sa drajverima sa originalnog CD-a. Računar smo morali da reinstaliramo na Win 10 64bit. Kad sam ubo TV karticu, u Device Menager-u se pojavio USB3280DEVICE sa žutom uzvičnikom. Pokušan update sa Internet-a ali nije pronađen Windows 10 64bit ne prihvata instalaciju Win 7 64bit drajvera sa originalnog CD-a Na Intex-ovom sajtu je takođe najnoviji drajver je za Win 7 64bit koga ne prihvata, čak ni opcijom Let me Pick driver from list ... Guglanjem sam na nekoliko mesta pronašao isti problem, ali ne i rešenje. Aplikaciju normalno instaliram sa originalnog CD-a (ali ne i drajver)
U Device menageru Hardware Ids je: - USBVID_18EC&PID_3280&REV_0001. - USBVID_18EC&PID_3280
Windows 10. Kupi ili novu karticu za koju su napravili win10 drajvere ili TV. Sumnjam da ce se smarati da pisu drajvere za 2 godine stari model, pogotovo ako su izbacili novije.
Ovo pocelo ko linux - ili ti nadje sve sam ili si ugasio bunareci po netu, a onda kompilacija kernela....
Re: Ne mogu da instaliram TV karticu na Win 10 64bit
04.11.2016. 13:33
status: user broj poruka: 925
Jedino resenje je Kanta nema i ne verujem da ce biti podrske za win 8&10... Fazon je radi za sta su napisali za noviji OS nov uredjaj, Moja prva TV kartica je bila Intex i od tada imam averziju ka takvom hardweru...
:: U pitanju je TV kartica Intex IT-TV150FM, kači se na US :: Kupljena pre dve godine :: Pod Win7 64bit je normalno radila sa drajverima sa originalnog CD-a :: Računar smo morali da reinstaliramo na Win 10 64bit :: Kad sam ubo TV karticu, u Device Menager-u se pojavio USB3280DEVICE sa žutom uzvičnikom :: Pokušan update sa Internet-a ali nije pronađe :: Windows 10 64bit ne prihvata instalaciju Win 7 64bit drajvera sa originalnog CD- :: Na Intex-ovom sajtu je takođe najnoviji drajver je za Win 7 64bit koga ne prihvata, čak ni opcijom Let me Pick driver from list .. :: Guglanjem sam na nekoliko mesta pronašao isti problem, ali ne i rešenje :: Aplikaciju normalno instaliram sa originalnog CD-a (ali ne i drajver :: :: U Device menageru Hardware Ids je :: - USBVID_18EC&PID_3280&REV_0001 :: - USBVID_18EC&PID_328 :: :: Molim za pomoć ... :: ::
Slažem se. I kod mene LEADTEK WinFast TV2000XP Expert radi pod Desetkom, a radio je i pod 8.1. Čak ne moram ni drajver da instaliram, vindovs ga sam nađe.
i5 2500K/Enermax T40-TB/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 850 EVO 250GB/Sapphire RX 480 Nitro+ OC/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/NZXT H440 V2/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech A90
Ili je instaliraj na nekom kompu koji ima Win 7 ili nizi, i pogledaj kako se prijavljuje u device menageru. Pogledaj na instalacionom CDu, u okviru .ini fajla da li pise koji je cip. Paste u google hardware id.
Mislim da bi AIDA64 trebalo da vidi koji je chip u nekoj od stavike sa leve strane, pa onda sa desne. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/SoundBlaster ZX/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Mislim da nam se ne isplati. Verovatno hardverski treba dokupiti 2 GB Pošto je Win 10 legalno aktiviran, verovatno Microsoft i za WM traži licencu, a na ovom računaru ne smemo da imamo bilo kakav nelegalan softver.
:: Mislim da nam se ne isplati :: Verovatno hardverski treba dokupiti 2 G :: Pošto je Win 10 legalno aktiviran, verovatno Microsoft i za WM traži licencu, a na ovom računaru ne smemo da imamo bilo kakav nelegalan softver :: :: Obe ove stavke koštaju više od kartice ?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.