Taj APC ima prenaponsku zastitu, verovatno je riknuo osigurac, otvori ga i zameni ga i radice ti opet. Nekad je kostao 1200din, sad kosta tu oko 2.5k, ne znam gde si gledao, ali skoro sam proveravao u VipHouse, onaj novi beli APC sa prenaponskom zastitom i prekidacem.
Postoji multip, aluminijumska letva, ali nema zastitu.
:: Riknuo mi APC koji me sluzio godinama,sada vidim na netu cena mu je otisla u nebesa.. :: Jel ima neko preporuku za dobar za oko 2k dindzi :: :: Tn ::
A nije onda do osiguraca, jer ne bi radio uopste. Prvi put u zivotu svom cujem da kabl slican APC-u varnici, zatim se stabilizuje. Jesi li probao drugi produzni, ili..?
Taj produzni treba da ima indikator napona, sta svetli? Mozda su se samo kontakti malo zaprljali, ali svakako nije lako otvoriti ga jer ima sigurnosne srafove.
:: :: Varnici mi prilikom paljenja dok ne ubodem kabel od kucista i monitor onda se nekako stabilizuje.. :: :: Video sam i ja bele modele ,ne treba mi vise od 4-5 uticnica.. :: :: Ne umem da otvorim ja to cudo ako je do osiguraca : :: ::
Hej! Ja sam to video nešto slično: problem je bio do napajanja koje je bilo loše i vuklo je previše struje iz zida, preko produžnog.
Proveri ti to napajanje.
Pozdrav!
Vlada
:: A nije onda do osiguraca, jer ne bi radio uopste. Prvi put u zivotu svom cujem da kabl slican APC-u varnici, zatim se stabilizuje. Jesi li probao drugi produzni, ili..? :: :: Taj produzni treba da ima indikator napona, sta svetli? :: Mozda su se samo kontakti malo zaprljali, ali svakako nije lako otvoriti ga jer ima sigurnosne srafove :: :: :: :: :: :: Varnici mi prilikom paljenja dok ne ubodem kabel od kucista i monitor onda se nekako stabilizuje.. :: :: :: :: Video sam i ja bele modele ,ne treba mi vise od 4-5 uticnica.. :: :: :: :: Ne umem da otvorim ja to cudo ako je do osiguraca : :: :: :: ::
Varnici mu i dok nisu ukljuceni kompjuter i monitor u kabl. U stvari, kaze da se stabilizuje tek kada ih ukljuci :) Riknuo je kabl, gubi negde kontakt. `Smercuje`. Nista sto priuceni elektronicar ne moze da sredi, ali ako ne zelis da se bakces sa tim, kupi novi kabl.
macOS Sierra What can your Mac do now? Just ask.
:: Hej! Ja sam to video nešto slično: problem je bio do napajanja koje je bilo loše i vuklo je previše struje iz zida, preko produžnog :: :: Proveri ti to napajanje :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: A nije onda do osiguraca, jer ne bi radio uopste. Prvi put u zivotu svom cujem da kabl slican APC-u varnici, zatim se stabilizuje. Jesi li probao drugi produzni, ili..? :: :: :: :: Taj produzni treba da ima indikator napona, sta svetli? :: :: Mozda su se samo kontakti malo zaprljali, ali svakako nije lako otvoriti ga jer ima sigurnosne srafove :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Varnici mi prilikom paljenja dok ne ubodem kabel od kucista i monitor onda se nekako stabilizuje.. :: :: :: :: :: :: Video sam i ja bele modele ,ne treba mi vise od 4-5 uticnica.. :: :: :: :: :: :: Ne umem da otvorim ja to cudo ako je do osiguraca : :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.