Ono što znam da hoće da radi (kod mene nije htelo, ali je radilo kod drugarice kojoj sam poklonio) je VGA-to-SCART. Možda bi ti takav kabl završio posao? Mislim da je u pitanju običan kabl i da nema aktivnih komponenti, dok sam primetio da se HDMI-to-VGA ozbilno greje!
:: Dali postoji i posto je adapter u koji mogu da ubacim VGA kabl sa starijih grafickih a da na izlazu imam HDMI koji mogu da bocnem u TV :: :: Zahvala ::
jedino to ili da nadjes nastavak takav. :: :: :: Dali postoji i posto je adapter u koji mogu da ubacim VGA kabl sa starijih grafickih a da na izlazu imam HDMI koji mogu da bocnem u TV :: :: :: :: Zahvala :: ::
Za sve fore VGA na HDMi ili VGA na SCART potrebni su konverteri, ne kablovi. Pravi konverter/adapter. VGA to HDMI konverter i VGA to SCART konverter _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/SoundBlaster ZX/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Tebi treba VGA -HDMI adapter za graficku, a posle hdmi-hdmi kabl normalno povezes sa TV, ako sam te shvatio. Potraziocu kod mene, cini mi se da sam imao takav ako ni si se vec snasao.
Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Dali postoji i posto je adapter u koji mogu da ubacim VGA kabl sa starijih grafickih a da na izlazu imam HDMI koji mogu da bocnem u TV :: :: Zahvala ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.