Pozdrav narode,jel imao ko iskustva sa ovim proizvodima-kucista i napajanja.Vidim da su kinezi sajt im je stur pa me zanimaju iskustva iz prakse il je to isto ko JNC,ANS i ostali `kvalitetni brandovi.`Hvala unapred
Pa i LC-power, Codegen, Spire...su Kinezi, cak i oni sa Tajvana i Koreje rade u Shenzen-u. Nisam imao bliski kontakt ali na osnovu informacija kojima baratam oni su u klasi sa LC, Codegen, Spire...u svakom slucaju se ne mogu meriti sa otpadom kakv su Meico, JNC, ANS, MSi...
Svojevremno sam pazario Xilence 500W i normalno je radilo dok nisam stavio na plocu graficku koja je povukla `malo vise` struje (9800 Pro, potom i x800 XT). Tada je pocelo nesnosno zujanje iz kucista koje prosto nisi mogao da odredis odakle dolazi.
Da ne bude zabune, sve je normalno radilo, ali uz izludjujuci visokotonski pisak koji nije prestajao dok se ne smanji potrosnja. Sa 7600GS grafickom nikakvih zvukova nije bilo, cak je komp bio necujan.
Drugi koje poznajem sa Xilence napajanjima uglavnom guraju 7600GS ili sta slabije, pa ne znam da li imaju istu gresku. Kod njih sve radi dobro.
Usput, montirao sam par kulera od Xilnce-a i nisam bas najzadovoljniji. Jesu tihi, jeftini, ne kvare se, ali bas i ne rade neki posao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.