Sta je problem sa njim? Mozda imam negde jedan raskupusan, pa se zameni sta treba. Mozda ti samo kabel prekida? Mozda dioda oslabila...Uglavnom, moze da se sredi. Mis je odlican, samo da ima malo jaci DPI, bio bi jos bolji. Meni je bio prilicno spor na vecoj rezoluciji...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Pretpostavljam da je kabl u pitanju, ali ja nemam znanje da popravim. Prekida na po 1-2 min, cuje se zvuk kao da sam izvukao kabl iz kompa i vratio ga nazad, nekad se samo iskljuci optika. Udaranje nekad pomogne, ali znatno cesce moram da ga iscupam i opet ukljucim. Otvorio sam ga (i pri tom slomio obe zabice - plastika je skroz tvrda posle n godina), ali priljucak za kabl nije isti kao na drugom misu tako da nisam mogao da prebacim drugi kablic da isprobam.
Nisam imao nesto mnogo miseva, a posebno ne neke skuplje modele, ali ovaj mi bas odgovara, i zbog velicine, a i navikao sam na rad sa njim.
Ukoliko posedujes neki stari rado cu ga odkupiti. Takodje bih popravio i ovaj moj ako je moguce, samo ne znam ko bi se time bavio (mada znam da je neko ovde postavljao upustvo za zamenu tastera).
Javi se na mail ako se ne snadjes, nema potrebe menjati mis zbog prekida kabla, ili tastera.
:: Pretpostavljam da je kabl u pitanju, ali ja nemam znanje da popravim. Prekida na po 1-2 min, cuje se zvuk kao da sam izvukao kabl iz kompa i vratio ga nazad, nekad se samo iskljuci optika. Udaranje nekad pomogne, ali znatno cesce moram da ga iscupam i opet ukljucim :: Otvorio sam ga (i pri tom slomio obe zabice - plastika je skroz tvrda posle n godina), ali priljucak za kabl nije isti kao na drugom misu tako da nisam mogao da prebacim drugi kablic da isprobam :: :: Nisam imao nesto mnogo miseva, a posebno ne neke skuplje modele, ali ovaj mi bas odgovara, i zbog velicine, a i navikao sam na rad sa njim :: :: Ukoliko posedujes neki stari rado cu ga odkupiti. Takodje bih popravio i ovaj moj ako je moguce, samo ne znam ko bi se time bavio (mada znam da je neko ovde postavljao upustvo za zamenu tastera). ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.