Kućište za micro atx ploču i Corsair H110i GT hladnjak
STRANA 1 OD 1
Blueberry
Kućište za micro atx ploču i Corsair H110i GT hladnjak
09.07.2016. 18:14
T63718
status: user broj poruka: 1272
Kao što naslov kaže, pitanje je ima li na našem tržištu micro-atx kućišta u koje može stati ovaj hladnjak, ili ću morati da trpam mašinu u neko full tower čudovište?
Radijator je 280mm...
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Kao što naslov kaže, pitanje je ima li na našem tržištu micro-atx kućišta u koje može stati ovaj hladnjak, ili ću morati da trpam mašinu u neko full tower čudovište :: :: Radijator je 280mm.. :: :: :: codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
Thx za info, ali većine tih kućišta nema kod nas. Od prodavaca ne vredi tražiti odgovore. Čini mi se da samo jedan Thermaltake odgovara opisu, a nisam baš njihov ljubitelj. Armor kućišta su mi ogadila za ceo život ceo brend.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
Phanteks Enthoo evolv, i TT core V2 cini mi se da su jedina bas mini itx kucista sa podrskom za 280mm rad.
5820k @ 4.5ghz Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / UT Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 Samsung 840 EVO 256gb 1tb WD Black Seasonic 760w XP2 Platinum CM Storm Stryker <
Gledam sada taj Corsair GT i vidim kosta oko 120e. Jel moze neko da mi objasni koji su sve materijali korisceni, moje oci sto vide jeste neka legura metala za radijator, neka creva presvucena buzirom i unutra neka ``magicna`` tecnost, ono govno sto naleze na proc i dva neka osrednja venta. Ne mogu u glavi da skapiram sta tu kosta 120e...
Kosta ona gomila aluminijuma na radijatoru i patent Assteku. :)
5820k @ 4.5ghz Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / UT Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock Asus R9 280X Dc2T 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 Samsung 840 EVO 256gb 1tb WD Black Seasonic 760w XP2 Platinum CM Storm Stryker <
Ako ti znaci, vredi svaku paru, ima window verzija i BEZ, kosta oko 14k u microsystems-u, prednja maska je debeli bruseni aluminijum, ostalo je steel, skida se kompletna gornja strana zbog napajanja i 5.25 drajvova, ima preko cele povrsine maske kvalitetan Silverstone penetrator sa 2 brzine, ako nije potreban moze da se ugasi naravno. Zavrsna obrada veoma precizno i kvalitetno odradjena, zajedno sa srafovima, ivicama, stranicama i ostalim zajebancijama, dizajnirano je detaljno i unapredjeno tokom godina, ovo je ko zna koja verzija ovog kucista.
:: Kao što naslov kaže, pitanje je ima li na našem tržištu micro-atx kućišta u koje može stati ovaj hladnjak, ili ću morati da trpam mašinu u neko full tower čudovište :: :: Radijator je 280mm.. :: :: :: codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
Aha, a posebno cool mi je kod ovog kucista, ploca je okrenuta i kuciste se otvara sa suprotne strane u odnosu na standard :)
:: + :: :: Verovatno jedan od najboljih proizvodjaca kucista. Par puta sam se susretao sa njihovim kucistima, i imao jedno, kvalitet na kvadrat! : :: :: :: i7 6700K + Noctua NH-D1 :: GTX980ti Gigabyte G :: MSI Z170A Krait Gamin :: Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savag :: Dell U2515H + LG D2343 3 :: SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB :: Thermaltake Urban S71 + CM V85 :: Creative X-Fi Titanium+Z-550 :: ::
Ponoć je, a ja sam preumoran. Ali ne vidim da u ovo kućište može stati pomenuti hladnjak. codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
Uglavnom, recimo da imas SSD, metalno leziste za hdd-ove se skroz demontira, i onda ima mesta za hladnjak na dnu kucista, nesmetano, ali nazalost zbog velicime nije bas predvidjeno za njega, cinilo mi se samo interesantnim kad se pomenuo microATX. Ako te ne zanimaju egzibicije, pogledaj druge mATX formata od Silverstone, imaju tonu.
:: Ponoć je, a ja sam preumoran :: Ali ne vidim da u ovo kućište može stati pomenuti hladnjak :: codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.