Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Preporuka za malo kuciste ?
STRANA 1 OD 1
fervex Preporuka za malo kuciste ? 11.06.2016. 16:34 T63605

status: user
broj poruka: 114

Pozdrav svima

Treba mi preporuka za kuciste malih dimenzija ( prvenstveno mislim na dubinu kucista ) u koje moze da stane atx ploca pune velicine.

Treba da ima mesta za 1 dvd, i da poseduje filtere za prasinu spreda i za napajanje, ne treba
da bude firmirano fancy kuciste, vec nesto iz `budzet` klase.

Hvala svima unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 11.06.2016. 16:58 #619457

status: user
broj poruka: 9459
Eh, kad bi nasao ona mala Acer ili Asus kucista sto su pakovali svoje komponente u njih soc 939 cini mi se....Ne znam tacno modele, ali se mozda moze izbunariti negde polovno.

Imao sam ih par puta i neverovatno su kvalitetna i lepo izgledaju. Dodju onako cvrsta i teska, a malih dimenzija, tacno ATX ploca da stane i nema 1cm prostora viska...

Ovo sada je sve golo gowno, sto neko rece, dok montiras komponente, iseces se do laktova kako im je dobra zavrsna obrada :)

Ovako nesto:
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16856110043

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs