Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Novi Mouse
STRANA 1 OD 2  
ZooLoo Novi Mouse 10.05.2016. 20:52 T63497

status: user
broj poruka: 3975
Dajte neke predloge za nekog misonju do 40-50e..

Imam stari Razer Diamondback, radi i dalje perfektno ali potreban mi je mis novije generacije sa opcijom da menjam dpi zbog fps igara. Nzm da li da nastavim sa Razerom, kakvog su kvaliteta danas? ..ili da se ide na Logitech Gaming ili nesto trece...

Imao sam nekada zelju da uzmem Deathadder, ali skup je ovde, jedino nesto preko da probam. Da li vredi...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ Imam misa koji moze da menja dpi 10.05.2016. 21:17 #618137

broj poruka: 3007
Tu opciju cesce koristim kada prelazim sa manjeg na veci monitor nego u igrama.

Bitniji su mi recimo forward/back tasteri nego dpi. Kao i oblik i velicina. Gledaj da uzmes neki koji odgovara tvojoj ruci. Logi je standardno dobar, razer takodje, mada bih se uvek odlucio pre za logi. A4 tech me je odusevio sa bloody serijom. Tastature su im blagi uzas (makar one koje sam ja probao) ali umeju da naprave misa.

Plus ti ostane neki dolar vise za steam rasprodaju:)
ZooLoo ... 10.05.2016. 22:16 #618139

Ma za Steam sale mora da ostane neki evric.. :D

Nisam do sad igrao nista exptremno multi FPS pa mi nije bilo bitno kakva su mi podesavanja misa, radio je solidno, ali posto cu verovatno Overwatch da cepam aktivno i mozda jos koji FPS, zelim da bude sve kako dolikuje.. :D

Logitech G502 vidim da svi hvale, nzm da l vredi da se ispruzim dodatnih 30e ili da se mozda razmotri G402..

Nemam pojma jbt, a nemam vremena da cesljam net da vidim sta se najvise fura.. Gde su ovi okoreli igraci kantera i ostalih FPS-ova.. Imarkovic popravlja miseve, daj baci nesto.. :D
imarkovic Re: ... 10.05.2016. 23:05 #618141

broj poruka: 18996
Bogami, iznenadjujuce je koliko ljudi akaju taj Deathadder, mis unakazen i radi besprekorno, kabl extra kvalitetan, a klik stradao posle 7god. tek. Ranije nisam voleo Razer uopste, odbijala me cena, jeste skup, ali je kvalitetan, barem Deathadder, za koji znam i koji mi je jedino dopadljiv, mambu ne racunam jer kosta preko 100eu. Razer Naga je iskreno meni sranje, ali Deathadder je bas kvalitetan, trenutno je Chroma vrh, ali skup.

Sto se tice Logitech-a, posle G700 koji ne odgovara svima i obzirom na bateriju, ne bi mogao da se deklarise kao pravi izbor za igrice, nazalost nema vise tog misa koji mogu da preporucim, nazalost, jer ubrzo strada klik, ne znam koja je fora s tim tasterima, zasto je Omron-u opao kvalitet i zasto ne pravi tako dobre tastere kao ranije, ali s druge strane, uvek moze da se zameni sa Omron JAPAN tasterima jeftino i da bude trostruko unapredjen

Neko je preporucio G303, ja bih mu dao sansu. Meni licno je mnogo ruzan s ovim lampama sa strane, ali svidja mi se kako su resili kabl, vidi se da je kvalitetan.

Takodje, obavezno razmotri Zowie FK2, ili koji ti vec odgovara po duzini/velicini, to je mis koji je medju najboljim za CS, sto se tice preciznosti i izdrzljivosti, jako slican Steelseries XAI koji je vrhunac, pa vidi.

:: Ma za Steam sale mora da ostane neki evric.. :D
::
:: Nisam do sad igrao nista exptremno multi FPS pa mi nije bilo bitno kakva su mi podesavanja misa, radio je solidno, ali posto cu verovatno Overwatch da cepam aktivno i mozda jos koji FPS, zelim da bude sve kako dolikuje.. :
:: Logitech G502 vidim da svi hvale, nzm da l vredi da se ispruzim dodatnih 30e ili da se mozda razmotri G402..
:: Nemam pojma jbt, a nemam vremena da cesljam net da vidim sta se najvise fura.. Gde su ovi okoreli igraci kantera i ostalih FPS-ova.. Imarkovic popravlja miseve, daj baci nesto.. :D
Bobi4ever Zulufe 11.05.2016. 00:02 #618142

broj poruka: 4875

Oko 60e je kod nas i kod Madjara, vredi svaku paru, cika Bobi je testirao. :P

http://tinyurl.com/z2w5fqy

Blueberry Re: Zulufe 11.05.2016. 02:35 #618145

broj poruka: 1272
Bogme, odličan glodar, iako je ASUS.
Ne bih se bunio da ga koristim.

codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno

:: Oko 60e je kod nas i kod Madjara, vredi svaku paru, cika Bobi je testirao. :
:: http://tinyurl.com/z2w5fq
Bobi4ever Re: Re: Zulufe 11.05.2016. 07:15 #618147

Odlican je mis, cim moj ode u vecna lovista, pocasticu se Gladiusom.

:: Bogme, odličan glodar, iako je ASUS
:: Ne bih se bunio da ga koristim
:: codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: ::
:: :: Oko 60e je kod nas i kod Madjara, vredi svaku paru, cika Bobi je testirao. :
:: :: http://tinyurl.com/z2w5fq
ZooLoo ... 11.05.2016. 10:39 #618153

Kod Fante je Deathadder Chroma oko 70e..

Matori kakav je taj Asus? :P

Bobi4ever Re: ... 11.05.2016. 11:10 #618155

Pa ostavih ti link do recenzije...

:: Kod Fante je Deathadder Chroma oko 70e.
:: Matori kakav je taj Asus? :P
ZooLoo ... 11.05.2016. 11:18 #618156

Video sam malo pre, haha.. Deluje kao dobar mis.. Sad gledam i ovaj Zowie FK, svi su dobri jbt..

Imarkovicu, Zowie takodje imaju Omron koliko sam uspeo da saznam? :D 60e su kod Fante, FK..

Bobi4ever Re: ... 11.05.2016. 11:42 #618157

Ubedljivo najbolji koji sam testirao ako gledas ulozeno\dobijeno.

Ma svi oni izgledaju super na fotkama, dok ih ne uzmes u ruke i probas.

Omron prekidace su imali i misevi od 20-30e, nije ti to reper za celokupan kvalitet proizvoda.

Moja preporuka ti je Gladius, imao, testirao, pisao recenziju, vrhunski mis za tu lovu, pritom ima i fensi dodatnu opremu i modularno menjanje switcheva, sto znaci da kada ti za par godina zvekne switch, mozes ga sam zameniti za rezervni koji dobijas u pakovanju.

:: Video sam malo pre, haha.. Deluje kao dobar mis.. Sad gledam i ovaj Zowie FK, svi su dobri jbt.
:: Imarkovicu, Zowie takodje imaju Omron koliko sam uspeo da saznam? :D 60e su kod Fante, FK..
imarkovic Re: ... 11.05.2016. 15:18 #618171

Ovaj ASUS koliko vidim ima japanske Omron tastere, ne kineske kao i svi ostali misevi, tako da to im je veliki plus od mene. Moraju da se postave konkurentno, tako da verujem Bobiju.

@ZooLoo, imas veliki izbor, a to je 3 misa, pa uzmi sta ti je srcu drago

:: Video sam malo pre, haha.. Deluje kao dobar mis.. Sad gledam i ovaj Zowie FK, svi su dobri jbt.
:: Imarkovicu, Zowie takodje imaju Omron koliko sam uspeo da saznam? :D 60e su kod Fante, FK..
ZooLoo ... 11.05.2016. 19:55 #618176

Pa da uzimam onda Asus kad je kvalitetan? Verujem i ja Bobi da sve stoji na mestu, nego imao sam plan da uzmem logitech g710 tastaturu, pa reko i mis da bude u kompletu, ali nema veze, precicemo preko toga.. :D

A koju podlogu da uzmem, ima neke rog takodje za 20e...
Bobi4ever ... 11.05.2016. 22:56 #618182

Ako vec dajes tu kintu za tastaturu, bolje uzmi Corsair Strafe RGB, imas ih od 138e, nema tu Logi sta da trazi kada im tastatura od 200e dolazi za okrnjenom farbom na tasterima.
Za jednu G19s znam i da je dosla DOA. xD

Cors: http://tinyurl.com/j6duc7c

Za mis, rekoh vec, svaka preporuka.

gilopile Re: Re: ... 11.05.2016. 23:12 #618183

broj poruka: 9459
Sve je to i ok, ali kada vidim ovaj ubogi kruzni switch za scroll koji stavljaju u najgore kineze, nisam bas siguran u kvalitet. Pre 100 god. su cak i u kuglicnim misevima stavljali skrol na fazon optike - citaj, neunistivo.

Ovi se brzo izlizu, zazprljaju, pojedu kontakti i pocne da preskace skrol.
U igri, umesto da odaberes bazuku, preskoci i izvadis baterijsku lampu i izgines :D

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: Ovaj ASUS koliko vidim ima japanske Omron tastere, ne kineske kao i svi ostali misevi, tako da to im je veliki plus od mene. Moraju da se postave konkurentno, tako da verujem Bobiju
:: @ZooLoo, imas veliki izbor, a to je 3 misa, pa uzmi sta ti je srcu drago
:: :: Video sam malo pre, haha.. Deluje kao dobar mis.. Sad gledam i ovaj Zowie FK, svi su dobri jbt.
:: :: Imarkovicu, Zowie takodje imaju Omron koliko sam uspeo da saznam? :D 60e su kod Fante, FK..
SkyFire Bobi te laze, ne veruj kad ti kaze :) 11.05.2016. 23:48 #618185

broj poruka: 18472
Kakva Asus Miki Maus sokocala. Gde to moze da valja?

Zulunderu, Logitech bio, Logitech ost`o, 100%. Zna se sta je najbolje.

http://gaming.logitech.com/en-us/product/g900-chaos-spectrum-mouse

Naravno da neces da paris Asus sa Logitech, pa kakva ce deca da im budu? Neki hibridi? Samo Logitech striktno, cistokrvni.

P.S. G602 sam probao i imam samo reci hvale.
ZooLoo ... 12.05.2016. 00:30 #618186

Haha, ovde svako tezi ka necemu drugom... :D Bobi to mi je mnogo novaca, g710 sam gledao u Nemackoj, nova 80-90e, ili razer turnament orange.. To ce tek biti tezak izbor ali to nekom drugom prilikom..

Sky, nzm koliko je bezicno dobro za gaming, plus novi logi mis je oko 150e kod nas, to mi je mnogo, nisam bas toliko lud, a i da mi se daju novci, pre bi otislo to za 1070..

Treba mi nesto kvalitetno i da radi svoj posao, ovaj mis sto imam cepa od 2008. i radi perfektno i dan danas, a pretrpeo sve i svasta.. :D

U nedoumici sam..
imarkovic Re: Bobi te laze, ne veruj kad ti kaze :) 12.05.2016. 00:49 #618187

Delim misljenje za Logitech, ali G602 je mis... Nije sranje, ali nije nista posebno, bas je prosek, izrada je losa, tasteri losi, ergonomija isto nista posebno.. Izgledao mi je atraktivno, kada mi je dosao na reparaciju, razocarao sam se.

:: Kakva Asus Miki Maus sokocala. Gde to moze da valja
:: Zulunderu, Logitech bio, Logitech ost`o, 100%. Zna se sta je najbolje
:: http://gaming.logitech.com/en-us/product/g900-chaos-spectrum-mous
:: Naravno da neces da paris Asus sa Logitech, pa kakva ce deca da im budu? Neki hibridi? Samo Logitech striktno, cistokrvni.
:: P.S. G602 sam probao i imam samo reci hvale
ZooLoo ... 12.05.2016. 01:01 #618188

IM kakav je G502?

imarkovic Re: ... 12.05.2016. 01:18 #618190

Zaista nisam imao kontakta sa tim misem, tako da ne bih znao, iskreno se nadam da je bolji od G602, nekako mi deluje kao njegov remake, treba da je dosta bolji, svakako je previse cyber za moj ukus, malo me podseca na RAT, koji je meni odvratan, ali to zavisi od ukusa.

:: IM kakav je G502
ZooLoo ... 12.05.2016. 08:53 #618203

Dobro.. Sto se tice samog izgleda, deluje ok, mada ne volim ni ja te previse robusne i teske miseve, a najvise mi smeta to sto ima milion dugmica koji mi uopste nisu potrebni.. Vise me privlaci `clean` look kao kod Addera i Asusa, dva dugmeta sa strane sto su za po nesto i upotrebljiva i to je to, ostalo na funkcionalnost.

Zowie mi je simpatican, ali deluje mi veoma nekvalitetno i prosto, mozda gresim..

Izbor se suzio na Adder, Gladius..

Bobi4ever Zulufe 12.05.2016. 10:08 #618206

Mislio sam da ovde kupujes po nasim cenama.
80e je dobra cena, daj baci link na mail gde kupujes.
Ne znam kakav je novi Adder, nisam ga imao/koristio.
Pogledaj u radnji jedan i drugi pa preseci, to ti je najbolje.

@Sky cuj Bobi laze, pa nisam ja Asus bot. :D

Dobar je mis stvarno, imao sam i Asus Echelon mis kao i Asus Strix Claw, ne mogu da prismrde Gladiusu.
RoG je RoG bajo moj!!! :P

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

ZooLoo ... 12.05.2016. 10:34 #618207

Gledao sam u Mindfactory-ju za G710 i 710+..

Mada to otom potom, necu u skorije da uzimam tast.

A za misa, videcu..

Mozda odem do Usca uskoro, pa cu da vidim uzivo ako bude moglo..

Bobi4ever Pogledaj mail. 12.05.2016. 11:09 #618208

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

ZooLoo ... 12.05.2016. 11:21 #618211

odgovorio..

SkyFire ... 12.05.2016. 14:40 #618218

broj poruka: 18472
Zulender.

Da ti kazem. Neke sile su se ovde umesale. Ovaj Bobi hoce da te uvuce u Asus sektu. Do juce se kleo u Gigatech, ACME, MS Industrial a sada Asus gospod Bog.

I te mail-ove sto ti salje, ja ih ne bi citao, sadrze subliminalne poruke. Asus, Isis, brate, igra reci. Kodovi, citaj izmedju redova. Jesi gledao film Blistavi um? Opasne su to radnje.

Ja mu ne bih verovao, jer kako pesma ide : `Bobi te laze, ne veruj kad ti kaze, ovaj zivot je borba od rodjena do groba zato kupi malo dopa`

Hoce na zlo da te navede, Asus sektasi. Bjez od toga, vrati se svetlu i svetom Logitech-u :)

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs