Re: Logitech G502 Proteus Core/Spectrum utisci posle duzeg koriscenja?
08.05.2016. 07:48
status: user broj poruka: 18996
Imao sam prilike da menjam switch-eve na G602, ne razlikuje se puno od G502, koliko zapazam, pa nek se zove i ultra proteus spectrum, mis uopste nije nista posebno, bas sam bio razocaran izgledom, kvalitetom i udobnoscu, plus imao je problem sa duplim klikom. Dalje, mozda tebi nije toliko vazno, ali meni jeste, stampana ploca, lemovi su katastrofa, lose odradjeno, jedva sam uspeo da zamenim tastere da se ne ostete kontakti.. Pri klikovanju isto deluje kao plastikaner, rec je o misu starom godinu i po dana, sto nije nista. Kod nas je Logitech customer support toliko dobra, da se coveku nije isplatilo da ga reklamira i da ceka.
G700 u odnosu na ovaj = AVION. G9x je isto vrh mis u odnosu na ovaj, tako da sta god da mu je, sredi ga i uzivaj, nema sanse da je G9 riknuo vec posle par godina.. klik, kabl, to samo moze da rikne, sto se lako sredi.
:: ako neko ima i moze da podeli svoja iskustva :: :: moj G9x je vec gotov posle par godina i vec sam jednom popravljao dupli klik pa bih da ``UPGRADE`` ??? na G50 :: :: Hval :: :: :: NISTA BEZ KABLA
Kako ti ono veli u potpisu `nifta bez kabela` :)...
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
prvo gledam da zamenim slusalice ( SAMO LOGITECH DOLAZI U OBZIR IMAM SVOJE RAZLOGE ) ali svi modeli su teske budzeske kao npr G633 OGROMNE plus lako skliznu sa glave a za G430 kazu da se slabo cuju a problem sa mikrofonom je navodno resen sa novim firmware ali onda mic se ne gasi automatski cim se podigne a kabal koji je svetlo plave boje kod mene bih pocrneo za 20 dana
E BAS MI SE NE DA nisam ja jako zahtevan ali neke stvari moraju da se poklapaju
e sad ovaj G502 mis sve mi vise odgovara nego na g9x sto se tice ergonomije kazu i da je senzor MNOGO bolji nego laser na g9x ako ne i najbolji senzor na trzistu
ALI
za G502 ljudi se zale da se teflonski klizaci odlepe vec posle 2 dana zatim neki kazu da je skrol tockic klimav i da zveci drugi pak kazu da je jako klizav i tezak i za skroll i za pritiskanje pa onda imamo situaciju da kada je u free scrool modu da se tockic pre nego se zaustavi malo vraca unazad zbog loseg balansa pa tako skroluje unazad
pa onda ima problem sa trackingom sto je NAVODNO reseno sa firmware
video sam ZVANICNO saopstenje od Logitech podrske da je problem sa klizacima resen u novom `BATCHU` seriji ali kako prepoznati tu seriju?
da li G502 ima problem kad se mis izdigne sa podloge?
ja dosta pritiskam tockic dok sam na netu ali ako je bas stvarno toliko tvrd ........ ne znam .... koliko je tvrd u odnosu na g9x?
evo ovde kako su ljudi resili problem sa teflonskim klizacima
ALI teflon 0.6mm ili bilo koje debljine NISAM VIDEO nigde na netu da ima da se kupi u Srbiji imaju samo neke debele ploce, cevi i trake
ma stvarno da poludis mislim tako su pricali i za G9x da se kabal pokvari posle par dana i jos neke stvari .... ali eto Bogu hvala ja nemam taj problem
e sad neke prodavnice daju 3 god garancije tu je nekih 2000 skuplji a neke daju 2 god i tu je taman za te 2000 jeftiniji
ne znam kad bih ga uzeo pa da probam jeno 3 dana pa AKO mi se ne svidi ili ne radi kako treba DA LI bih mi vratili pare ako ga vratim posle 3 dana i kada bih dobio pare nazad ?
a to sto kazes da si menjao tastere na G502......... wtf ....... za te kazu 20mil klikova a za G9x 10mil i kod mene se dupli klik na G9x pojavio posle nesto malo preko 2 god ako se ne varam
zato pitam ovde nekoga ko ga je koristio barem nedelju dana a ne ono sranje na youtube tamo ga samo hvale i stavljaju neke glupe nebitne stvari u prvi plan kao na primer osvetljenje
OMG STA RADITI POCUPAO BIH SVU KOSU SA GLAVE DA JE IMAM
:: Nov iz prodavnice,izvadjen iz kutije i prc.............Toliko o kvalitetu :: :: :: Hero 8,6700K,H-100,Predator 16GB,390X,Nitro 850,HyperX 120GB,U7,7C :: :: ::
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Pre par meseci sam uzeo MX Master, baterija je odlična, dizajn i ergonomija vrhunski, nemam potrebu uopšte za bilo kakvim gaming mišem pored ovoga. Iskreno mislim da su svi ti `gaming` miševi čist marketing i proseravanje...
Sto se tice slusalica, izbor je tvoj, uzmi koje zelis i to je to, sto se mene tice, ja sam svojevremeno imao hi-fi slusalice i poseban mic, nisam nikad mogao da podnesem da mi mic bude u sklopu slusalica, takve slusalice sa kvalitetom kakve imaju prave sluske, jednostavno ne postoje.
G9x ne odgovara svakom, ili ga volis ili ga mrzis, ja imam G9 i nisam ga preterano koristio, nisam imao problem, ali deklaracija 10mil., ne vazi vise ni za jedan mis, tako da hteo ili ne, pomirices se s tim da posle 2god. mora da se menja/refresh-uje click. Inace, meni jako udoban i elegantan mis.
Ako se ljudi zale na sve te stvari, ja bih sacekao, ne bih odmah srljao da uzmem tog misa. Ako si nestrpljiv, pogledaj jos neke opcije. G502 - pitaj Logitech kako se prepoznaje ta serija. Nisam menjao tastere na G502, vec na G602. Nece ti sigurno niko vratiti pare, ni jedna firma tek tako.
Sto se tice senzora, mislim da ipak mamba ima najbolji senzor sa svojih 16k dpi.
:: e zadnjih par dana sam bas popizde :: :: :: :: :: zato pitam ovde nekoga ko ga je koristio barem nedelju dana a ne ono sranje na youtube tamo ga samo hvale i stavljaju neke glupe nebitne stvari u prvi plan kao na primer osvetljenj :: :: :: OMG STA RADITI POCUPAO BIH SVU KOSU SA GLAVE DA JE IMA :: :: :: :: :: NISTA BEZ KABLA :: ::
:: a sta je prcnulo? i posle kog vremena :: :: to je na G9x da :: :: :: NISTA BEZ KABLA :: :: :: Nov iz prodavnice,izvadjen iz kutije i prc.............Toliko o kvalitetu :: :: :: :: :: :: Hero 8,6700K,H-100,Predator 16GB,390X,Nitro 850,HyperX 120GB,U7,7C :: :: :: :: :: ::
Sredi g9x i uživaj, imam dve 9-tke, na prvom je posle 7 godina torture otišao usb kabl koji sam odmah zamenio, klikovi na oba rade i dan danas savršeno :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.