Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Problem sa zvukom nasumicno krcanje i distorzija vec 2 godine
STRANA 1 OD 1
1AGRESSOR Problem sa zvukom nasumicno krcanje i distorzija vec 2 godine 14.04.2016. 13:20 T63407

status: user
broj poruka: 825
GENIUS CAVIMANUS HS-G700V ( ISTI PROBLEM NA DVA POTPUNO RAZLICITA RACUNARA )

evo vec dve godine se patim sa tim desava se potpuno nasumicno

u igrama i u browserima dok gledam recimo neki stream ili film ili yt

nije mi se jos desilo na desktopu kao na primer u winampu ili mphc mozda zato sto nikada jos nisam recimo seo da gledam filmove ili slusam muziku dovoljno dugo da bih se problem pokazao

ako bih neko imao barem neku ideju ili da me uputi u nekom pravcu ma koliko malo verovatno bilo

takodje se desava NEKADA da windows pokazuje kao da drajver nije instaliran pa dobijem onaj zuti znak u device manager ali cim restartujem sve ok

a u skajpu ili team speaku na primer nije mi se jos desilo da imam taj problem ALI ako na primer igram igricu i koristim skajp ili ts dolazi do problema

trajanje distorzije od 30 sec do 2 min nekada jednom dnevno nekada par puta na dan

ali najvise puta za redom desava se dok koristim ts i igram igricu znaci pocne da krci 30 sec pa prestane na 10 min pa onda opet itd...

( JA MISLIM ) da je MOZDA problem kad dodje do veceg zauzeca rama...... hmmm
evo bas sad dok ovo pisem pade mi na pamet kako to da testiram jel ima neki program koji bih mogao da simulira veliko zauzece rama pa bih onda pustio muziku ili film pa testirao dok taj program radi

Hvala

NISTA BEZ KABLA
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Simon72 ... 14.04.2016. 15:48 #617278

broj poruka: 2799
Nekompatibilnost komponenti.
Izmenjaj komponente pa šeš doci do rešenje.
Kod mene je pre desetak godina bio nekopitabilan hdd.Sa svim drugim je sve radilo kako treba a snjim nikako.Kad se stavio taj hdd na drugom kompjuteru sve je bilo u redu.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Sto pre se oslobodi tih slusalica. Od onoga sto si naveo kao... 14.04.2016. 19:46 #617288

broj poruka: 10997
probleme, indikativne su dve stvari: ``zuti znak u device manageru`` i ``ako na primer igram igricu i koristim skajp ili ts dolazi do problema``.
Da li je drajver bangav (verovatno jeste) ili je BIOS ploce nemocan da pouzdano rasporedi resurse (moguce je)...
Nabavi neki krsteni set koji se ``hardverski`` iliti ``analogno`` vezuje na izvor zvuka - banana 3.5 mm je zakon.

ICEsd re: 14.04.2016. 20:42 #617296

broj poruka: 2157

a da probas da instaliras poslednji draver:

http://www.geniusnet.com/Genius/wSite/ct?xItem=51781&ctNode=3608

Evo preko ovoga mozes da testiras zauzece ram-a:

http://www.soft.tahionic.com/download-memalloc/

stavis koliko hoces da se napuni ram i pa pokreni neki program za zvuk.
1AGRESSOR ... 17.04.2016. 09:13 #617383

broj poruka: 825
@Simon72

slusalice su imale isti problem na DVA POTPUNO RAZLICITA racunara ali isti os i isti drajver

@tortojed

i ja verujem da je drajver bangav a mozda ima neki problem sa windowsom mozda neki fajlovi nemu odgovarajuce privilegije ili prioritete u ramu ili tako nesto...

a sto se tice nekih drugi slusalica PO MENI trenutno nema boljih i kvalitetnijih na trzistu

@ICEsd

da vec imam taj drajver

hvala za taj program videcu ako stignem danas da testiram

Hvala vam svima

jel ima jos neko neku ideju ???

NISTA BEZ KABLA

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs