Da li ovaj Canon ima otisak crn kao i HP, da li je puniji? Ima li neko iskustva sa ovim modelom i kakvi su Canon laseri? Meni se cini da je on nesto bolji a isto kosta. Da li ovi stampaci guzvaju papir pri dvostranoj stampi tojest da li guzvaju i zaglavljuju kada okrenem papir na blank kada je na drugoj strani tekst?
Ja imam HP 1018, i zadovoljan sam, nijednom mi nije zgužvao papir ili povukao više od jednog papira.
Dvostrana štampa je manuelna, moraš ručno da vratiš odštampan papir u tray, da bi ga štampao sa druge strane, ostalo je printer sam namestio, tvoje je da samo spustiš papir u tray.
Imam HP 1020 i radi kao šašav, nikad papir zgužvao, nikad ne čistim valjke. To je ipak HP, i Canon je dobar ali HP je HP (kao što je Mercedes je Mercedes):
Imam Canon i radi dosta solidno jedino kada ubcujes papir na vec postojeci moras sve da izvadis i ponovo da stavis, ako stavis novu gomilu papira na staru uvuci ce celu novu gomilu, verujte mi desilo mi se to.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.