Pozdrav ljudi kupio sam novi racunar i sredio sve vezano za komponente pa sam odlucio da se malo pozabavim izgledom i stvarima vezanim za moj gaming room.Na raspolaganju imam oko 100 evra a tastatura i mis su mi Hama uRAGE Exodus 2 i Hama uRAGE Iluminated.Dakle hocu da stavim neko osvetljenje na sto,da kupim neku dobru podlogu za misa,dzojstik i tako te stvari pa mi predlozite nesto!
Imas jeftino dobre a4 tech podloge. Osvetljelje stola je po meni malo kic, ako mislis na neko sarenilo, ali dobro, o ukusima ne vredi raspravljati, mada moze da ti smeta odraz na monitoru. Za gamepad preporucujem x360 ili xbone gamepad, radi sve out of the box, ili ako vise volis ps4. Ako pod dzojstikom mislis na gamepad, dobar dzojstik - flightstick moze da te kosta kao podloga, svetlo i gamepad zajedno.
Mozda neka lampa iza stola i iznad, da baca svetlo odozgo i od iza monitora, da nemas odsjaj.
Predlog za podlogu http://goo.gl/jnhGjN Probao i dosta skuplje i jeftinije , ova mije definitivno best buy i barem meni najvise odgovara od svih podloga koje sam probao. polu tvrda (ko dedina kita) opsivene ivice gumirana odozdo, osecaj kako klizi mis meni nikad bolji.
Dzojped je stvar ukusa, imas za xbox, ps2 sa adapterom/ps3/ mozes cak i ps4/ lodzitek itd. Greske nema samo gledaj sta ti odgovara licno i to je to.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.