Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Podloga za misa
STRANA 1 OD 1
MACHINE Podloga za misa 01.02.2016. 12:17 T62882

status: user
broj poruka: 5704
Da li neko zna gde bih mogao naci vrlo tanku podlogu/povrs za misa, tipa debelu 0.5-1mm?

Kao sto su recimo bile one plasticne folije na onim debelim sundjerima

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stalex011 re 01.02.2016. 13:48 #613204

broj poruka: 285
Kingston HyperX Skyn. Bilo ih je ranije po prodavnicama, valjda ima i dalje.
Taj je ono sto trazis 0.5-1mm, ali bez sundjera.
Sa `sundjerom` mislim da nemas od 1mm i tanje. To je vise neka debljina oko 2-3mm.
MaliAbner Ne bacvaj pare na ta sranja... 01.02.2016. 16:21 #613221

broj poruka: 7769
Bio sam skeptik prema skupim podlogama za misonje ali od kad sam klincu kupio SteelSeries shvatih kako sam ih bezveze izbegavao a i mnogo vise para sam bacio na ta sranja koja bi da kupis...

Elem trenutno mi je ispod misa na poslu jedna Speedlink takva plastika gore i neklizajuca guma dole debljine izmedju 1-2mm kupljana placena nekih 200 din. u Desk-u...

Kuci imam neki Digitus koji je tanji od 1mm i ona ima neke silikonske bobice sa donje strane koje sluze protiv klizanja folije...

I jedna i druga su se iskrivile posle par meseci i samo me nerviraju ovako talasaste...

Pre pola godine sam klincu kupio steelseries skoro A3 velicine i debljine nekih 3mm za 1300 dinara misonja po njoj kliza ko na brzom klizanju a ona sama je prionula na povrsinu stola poput pijavise... Navodno se da prati u masini sto je dobro s obzirom na stalnu upotrebu i prljanje...

Elem ima i vecih i manjih formata podloge s tim da je ova manja nesto oko 1200 dinara...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

Spacewla Logitech DarkField i podlogama je došao kraj! 01.02.2016. 19:26 #613249

broj poruka: 612
Eh, ja sam se otarasio podloga od kada koristim Logitech miševe koji rade na svim podlogama. Od kada sam kupio miš sa DarkField tehnologijom, ja sam zaboravio na podloge. Upravo ga koristim na staklenom stolu u sobi, HTPC kućište, milina, nema više podloga, nema više prljanja ,,, Sve preporuke.

gray A4tech 01.02.2016. 19:38 #613251

broj poruka: 171
X7 Gaming debljine je oko 2mm i već ih godinama koristim. Uzeo sam format A3 (pre sigurno 4-5 godine, zaboravio sam koliko je već dugo imam :)) ali ima ih i u manjim varijantama. Ocu sam uzeo klasičnu. Nema bolje :) Prianja za sto kao šojavica, a štakori klize po njoj kao da su na umetničkom klizanju :) Savitljiva, može da se urola i stavi bilo gde, ne skuplja mnogo prašinu i periva je. Malo je deblja od onih koje tražiš ali sigurno će ti odgovarati. Moju sam platio oko 600 dinara tada. Inače šre toga smo brat i ja koristili istu takvu pa mi je on izotimao :)

Dovie`andi se tovya sagain.

Witcher Re: 01.02.2016. 22:17 #613259

broj poruka: 491
http://www.gigatronshop.com/podloge/aneex_podloga_za_misa_crna__jyf3-52249

http://www.gigatronshop.com/podloge/yenkee_ultra_thin_mouse_pad__ypm_2000gy-59681

Prva je debela 1mm, a druga 0.35mm.

ASUS P5K - Intel E5200@3.3GHz - Sapphire HD4870 - 2x2GB DDR2 Geil BD CL4 - CM Centurion 5 - Chieftec GPS-500AB - Samsung 931BF - Altec Lansing ATP3 - HDD`s WD 640GB AAKS, 1TB EADS, 1TB EARS, 1TB Elements, 250GB MyPass

MACHINE Re: Re: 01.02.2016. 23:01 #613267

broj poruka: 5704
Hvala svima na savetima.

Ova Yenkee je dosta jeftina i mislim da resiti stvar, upravo tako nesto jurim :) znam da oni imaju sasvim OK miseve sa male pare

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

:: http://www.gigatronshop.com/podloge/aneex_podloga_za_misa_crna__jyf3-5224
::
:: http://www.gigatronshop.com/podloge/yenkee_ultra_thin_mouse_pad__ypm_2000gy-5968
:: Prva je debela 1mm, a druga 0.35mm
:: ASUS P5K - Intel E5200@3.3GHz - Sapphire HD4870 - 2x2GB DDR2 Geil BD CL4 - CM Centurion 5 - Chieftec GPS-500AB - Samsung 931BF - Altec Lansing ATP3 - HDD`s WD 640GB AAKS, 1TB EADS, 1TB EARS, 1TB Elements, 250GB MyPass
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs