Meni je na Canonu bila ovakva procedura....upaljen stampac....otvoris pregradu, izvadis ketridze i stavis nove , zatvoris i posle toga mi izbaci prozor u kome pise , da je fioka stampaca otvarana i da li sam menjao ketridze, ako jesam, kliknem koji sam menjao i to je to.
Zanima me da li u stampacu da bi radio mora da budu oba ketridza i crni i u boji.Naime dodao sam novi crni ketridz a kolor je prazan.Masina nece da stampa jer je kolor ketridz prazan i da je on vodeci,tako stoji u upozorenju.Mora li tako?Kako da se namesti da radi samo sa crnim ketridzom ili je to nemoguce.Kolor ne bi ni punio ni ubacivao vise. Hvala unapred na odgovoru.
Resio sam problem,tako sto sam 10 s drzao dugme pored kojeg je blinkala narandzasta sijalica,naime upozorenje je stojalo ali je pocelo stampanje.Kasnije nije ni bilo upozorenja.Znaci mozr da radi sa jednim ketridom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.