Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Canon PIXMA mp160
STRANA 1 OD 1
dbozin Canon PIXMA mp160 31.10.2007. 19:04 T6286

status: user
broj poruka: 39
Dal neko zna kako da restertujem ketride kad su ponovo napunjeni uvek kad stampam pise da su prazni a oni su napunjeni!!!

Unapred hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 31.10.2007. 21:15 #31803

broj poruka: 4518

Meni je na Canonu bila ovakva procedura....upaljen stampac....otvoris pregradu, izvadis ketridze i stavis nove , zatvoris i posle toga mi izbaci prozor u kome pise , da je fioka stampaca otvarana i da li sam menjao ketridze, ako jesam, kliknem koji sam menjao i to je to.

ajd uzdravlje
bata20 Odgovor 01.11.2007. 17:48 #31894

broj poruka: 103
Druze kupi novi stampac

nbkom pitanje za canon 1300 26.01.2008. 22:55 #41254

broj poruka: 338
Zanima me da li u stampacu da bi radio mora da budu oba ketridza i crni i u boji.Naime dodao sam novi crni ketridz a kolor je prazan.Masina nece da stampa jer je kolor ketridz prazan i da je on vodeci,tako stoji u upozorenju.Mora li tako?Kako da se namesti da radi samo sa crnim ketridzom ili je to nemoguce.Kolor ne bi ni punio ni ubacivao vise.
Hvala unapred na odgovoru.

nbkom canon 1300 29.01.2008. 22:39 #41707

broj poruka: 338
Resio sam problem,tako sto sam 10 s drzao dugme pored kojeg je blinkala narandzasta sijalica,naime upozorenje je stojalo ali je pocelo stampanje.Kasnije nije ni bilo upozorenja.Znaci mozr da radi sa jednim ketridom.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs