osnovno pitanje... prva dva kao što su ti i rekli u prodavnici su inkjet, odnosno mastilo, treći je laser. E sad, kolko ti treba kolor štampa, koliko često ćeš inače da štampaš (zbog sušenja boja) i tako te neke stvari... moje neko mišljenje je da ćeš retko da koristiš boju, tako da je moj izbor ovaj treći. Samo ne bi bilo loše da se raspitaš negde da li toner može da se dopunjuje ili se kupuje drugi, zbog cene itd :) Nisam ti nešto ni pomogao, al se nadam da ti nisam ni odmogao :D
Radi ko curica! :-) Razlika je u w, ne trebaju kablovi (3 racunara, mobilni, tablet,...) Jeftini toneri, laser, nije kolor... Turbofolk will die very soon...!
S obzirom da je reč o štampaču za firmu, moj predlog bi bio HP M125NW. Reč je o laserskom multifunkcijskom štampaču koji je pritom i mrežni, pa možeš da ga konektouješ na mrežu (ima i WiFi i LAN mogućnosti). Lično ga imam, vrlo sam zadovoljan i krajnje je ekonomičan.
Kad vec ima tema, stampac samo za fotografije do 15k-17k max din. Jedino sto ja nalazim je Epson l130? Ima li nesto u tom cenovnom rangu da pogledam a da valja?
U kom formatu želiš da štampaš fotografije - A4 ili nešto manje?
:: :: :: :: Kad vec ima tema, stampac samo za fotografije do 15k-17k max din. Jedino sto ja nalazim je Epson l130? Ima li nesto u tom cenovnom rangu da pogledam a da valja?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.