Moze li mi neko reci koja je zapravo razlika izmedju miseva? Po velicini?
Ja sam mislio da je Vx po generacijama tj. Verzijama, ali cene tako ne govore. Treba mi malo manji mis, mozda V5 mi vise odgovara nego V7 a da je jeftin. Znam da oni sa sufixom M imaju neke metalne klizace odozdo, inace su isti.
Hvala
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
najveća razlika je u obliku. V5 deluje da je simetričan. Nešto je duži, ali i nešto uži i niži u odnosu na V7. Meni V7 savršeno odgovara i po obliku i po položaju bočnih tastera. Skrol je dobar, tasteri takođe. Pregurao je već dve godine bez ikakvih problema. Za oko 2000 dinara, gotovo savršen miš.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Pošto su ti kolege bukvalno sve objasnili, a za sufiks M znaš i sam, ja ću samo dodati da bolji miš u toj cenovnoj klasi ne postoji! Spisak mogućnosti i kvalitet izrade su daleko iznad njegove cene tako da dileme nema šta uzeti. Sve ovo važi i za V5 ali jedino ako si levoruk pa ti simetričan oblik igra ulogu. U suprotnom V7 bez razmišljanja! Evo i meni traje već dve godine, a koliko je miš zaista dobar potvrđuje činjenica da sam naknadno sebi kupio još 3 primerka za rezervu, jer sam pomislio da kad (i ako) saranim prvi neće ga više biti u prodaji. Tada sam ih platio 13€ po komadu mada vidim da ni sada nisu mnogo skuplji. Btw, ni prvi još nisam saranio! :) I još jedan detalj za kraj, možda će nekom značiti, nekako mi se lepše kreće na raznim podlogama ovaj sa teflonskim stopama nego ovaj sa metalnim (subjektivni utisak).
:: Moze li mi neko reci koja je zapravo razlika izmedju miseva? Po velicini :: :: Ja sam mislio da je Vx po generacijama tj. Verzijama, ali cene tako ne govore. Treba mi malo manji mis, mozda V5 mi vise odgovara nego V7 a da je jeftin. Znam da oni sa sufixom M imaju neke metalne klizace odozdo, inace su isti. ::
Ja sam mislio na v5 jer je manji i simetricniji je, a mislim da su istog kvaliteta i opcija?!
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
doduše u pitanju je 747 x7 serija, nisam siguran dal ih i dalje prave... skoro 5 godina uglavnom fps kliktanja, radi kao car! To samo još jedan dokaz da postoje jako kvalitetni i dugotrajni miševi i za male pare
:: doduše u pitanju je 747 x7 serija, nisam siguran dal ih i dalje prave... skoro 5 godina uglavnom fps kliktanja, radi kao car! To samo još jedan dokaz da postoje jako kvalitetni i dugotrajni miševi i za male par ::
Gledaj koji ti oblik i velicina odgovara, greske nema, jako kvalitetni misevi za taj novac. Ja sad teram v7 i jako sam zadovoljan, za laptop tu je stari mx518, a zena se pocastila sa lodzitek hyperion fjurijem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.