Treba mi preporuka za neke bestbuy tihe AM3+ coolere (da imaju heatpipove) koji ne zahtevaju posebnu montazu i skidanje ploce (LC, CM,Tt...)
i preporuka za zicani mis, manji neki za laptop (Logitech...)
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Logitech M310, usb wireless mouse, mali, lezi u saci savrseno, ne znam ima li ih osim uz paket sa tastaturom (MK520 - cca 5000RSD - napominjem BILO kada sam ja uzimao), izvanredne su stvarcice, i tastatura i mouse (laser mouse, tastatura US), ako te zanima gde mozes povoljno da ih uzmes, rokni mail na dbqp@mail.ru ili zvekete sms na 63555133...
:: Treba mi preporuka za neke bestbuy tihe AM3+ coolere (da imaju heatpipove) koji ne zahtevaju posebnu montazu i skidanje ploce (LC, CM,Tt...) :: :: i preporuka za zicani mis, manji neki za laptop (Logitech... :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Ne moram nista da unosim a HDDovi ako se prehlade i dobiju upalu pluca jbg, onda bas necu imati srece :) bitno da EURX na +40 ne prevrne 25 stepeni :D WD naravno kao cuveni WD-40 koji rastvara sve, osim svega :D
:: Pa unesi ga sa terase covece. Smrznuce ti HDD.. :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
Žičani = ne mora da ima wireless, ali mora da ima neki kabl.
Pozdrav!
Vlada
:: :: Logitech M310, usb wireless mouse, mali, lezi u saci savrseno, ne znam ima li ih osim uz paket sa tastaturom (MK520 - cca 5000RSD - napominjem BILO kada sam ja uzimao), izvanredne su stvarcice, i tastatura i mouse (laser mouse, tastatura US), ako te zanima gde mozes povoljno da ih uzmes, rokni mail na dbqp@mail.ru ili zvekete sms na 63555133.. :: :: :: Treba mi preporuka za neke bestbuy tihe AM3+ coolere (da imaju heatpipove) koji ne zahtevaju posebnu montazu i skidanje ploce (LC, CM,Tt...) :: :: :: :: i preporuka za zicani mis, manji neki za laptop (Logitech... :: :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Oba su pwm 4 pin, Titan je noviji model sa sufixom RPW. LC ima 1 heatpupe vise i ima bolju CPU osnovu, Alu block je sa rebrima. Ne znam kakva je zavrsna obrada kod oba modela.
LC CC-120 bestbuy hladnjak za tu cenu (oko 20-tak e) ako uspes da ga nadjes igde posto ja kad sam trazio za sebe 2 nedelje sam zvao svaku radnju u BGu i niko nije imao. Ako ne onda vidi da narucis, vredi svaku paru i ispod toga nemoj ici. CM TX3 EVO je losiji od njega po performansama a kosta malo vise (njega ces pre naci naravno)..
Na kraju sam uzeo najeftiniji AIO da probam i to cudo, jeste overkill ali je entuzijazam neki preovladao :D
Intel Pentium G3258+CM Seidon 120V R2|ASRock Z97M Pro4|MSI GTX460 TFII SOC|Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3|Samsung 850 EVO 250GB|WD Green 1.5TB|Raidmax RX-535AP|Raidmax Hyperion|Samsung 2233|CM Devastatorhttp://valid.x86.fr/qsxjtg
Ispotavilo se da kompletan line-up LC-a je zapravo korejski Zalman (na LGA plastici za montiranje stoji zalman) a na sajtu Zalmana svi cooleri su isti, samo sa njihovim logoom. Mozda se minimalno razlikuju u zavrsnoj obradi i zigu, ali je on OEM za LC-a
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Lc je bolji, imas recenziju za njega na pcaxe od strane Atile. Za misa moja preporuka za m280, iako je wireless, vredi definitivno razmotriti za laptop, ima ga drugar, koristi za lap koji mu je kod kuce, jako je udoban za rad, baterija mu dugo traje..
:: Po meni je glupo da ti CPU vredi 100e a da kuler platis isto toliko. Kapiram da je dati vise od 50% cene procesora na hladjenje retardirano :: :: Koji je bolji od ova dva, naglasak je na kvalitetu (24/7 rad, nizak nivo buke i solidno hladjeje, CPU se ne ocuje :: :: http://www.lc-power.com/en/product/power-supplies/lc-cc-100 :: :: http://www.titan-cd.com/Y_product_C_uni_cpucooler_e.php?id=33 :: :: Oba su pwm 4 pin, Titan je noviji model sa sufixom RPW. LC ima 1 heatpupe vise i ima bolju CPU osnovu, Alu block je sa rebrima. Ne znam kakva je zavrsna obrada kod oba modela :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647006. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.