Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Kingston HiperX Cloud II slusalice
STRANA 1 OD 1
kepica Kingston HiperX Cloud II slusalice 04.01.2016. 17:25 T62725

status: user
broj poruka: 202
Treba mi jedna mala pomoc oko slusalica, ako neko ima iz Beograda, model iz naslova teme da ih probam sto se tice dimenzija. Da ne kupujem na slepo pa da mi ne odgovaraju, treba mi sto pre odgovor da znam sta da radim dalje. Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dule2014 re 04.01.2016. 18:49 #610931

broj poruka: 164
Treba mi jedna mala pomoć oko žene, ako neko ima iz NS, novu nepohabanu, da je probam, pa da vidim vredi li da se i ja ženim.

___
Case: TT Urban S71
PSU: TT Toughpower 750W Gold
MBO: Sabertooth Z97 Mark 2
CPU: i7 4790K + Noctua NH-D14
RAM: Kingston 2x8GB 2400 Savage
SSD: Intel 240GB
HDD: WD 2x1TB + 4TB
Monitor: Dell P2714H
Blu-Ray: LG

ZooLoo ... 04.01.2016. 19:22 #610933

broj poruka: 3975
Nema sta da ti ne odgovaraju, osim ako nemas glavu duplo vecu nego prosecan covek..

acayo re 04.01.2016. 21:09 #610934

broj poruka: 851
Poruči ih preko neta da ti stignu na vrata, imaš onda pravo da ih vratiš bez pitanja, prvih 14 dana valjda.

kepica re 04.01.2016. 22:48 #610947

Nista mi ne znaci da ih porucujem, jer imam logitech G230 i one su ra reklamaciji, pukla plastika tj.polomila se plastika u kojoj stoji mikrofon, na zglobu pukla, mikrofon radi, ali pitanje dokle ce, i danas sam odneo na reklamaciju, pa da vidim posto nemaju ovaj model na stanju u radnji kojoj sam kupio, ali mozda imaju uvoznici, pa ako nemaju zamenu onda moja doplata + za jaci model, pa sam mislio samo da ih probam na kratko bukvalno 1minut ne treba vise, jer mi odgovaraju ili ne, ja imam obim glave gornji 55cm sto je mala glava ali nije samo glava u pitanju nego i usi, ali imao sam nekih problema sa nekim slusalicama koje su mi bile velike i nisu mogle da se smanje vise od toga i onda su mi se naslanjale na usne skoljke na gornjem delu i zamaraju posle 10 minuta njih sam platio 90€ i od tada stoje nisam ih ni koristio nesto spec. Zato sam mislio da ne dobijem jos jedne slusalice koje skupljaju prasinu, a ne kupujem ih iznova nego doplacujem, ako ne budu imali adekvatnu zamenu, ja bi uzeo pare, ali cisto sumljam da ce hteti da isplate, u garanciji su mi jos 10meseci i plus je fizicko ostecenje, tako da pitanje je da li cu dobiti i zamenu, ako ne onda da ponudim jos para da doplatim i da zamene za skuplji model.

Daum ... 05.01.2016. 03:30 #611027

broj poruka: 12794
Da li stvarno misliš da će neko da se cima, po ovom vremenu, zbog tvog jednog minuta isprobavanja slušalica?

Metalne su, mogu puno da se rašire i produže, ne mogu da ti ne odgovaraju po tom pitanju...

Adzem ... 05.01.2016. 03:34 #611028

broj poruka: 3797
Ja bih se ``cimao`` sto da ne, ali ja nemam te slusalice. Nego, pokazi lepo coveku slusalice, nemoj da si taki`

:: Da li stvarno misliš da će neko da se cima, po ovom vremenu, zbog tvog jednog minuta isprobavanja slušalica
::
:: Metalne su, mogu puno da se rašire i produže, ne mogu da ti ne odgovaraju po tom pitanju..
kepica re 05.01.2016. 04:10 #611031

@Daum!
Hvala ti na brizi, niko nije spominjao njegovo dolazenje, rekao sam Beograd ili Novi Beograd ja dolazim do njega, ako je to mnogo ok, posto vidim da si veliki narcis, srecno u zivotu i
Pozdrav!

ZooLoo ... 05.01.2016. 11:40 #611047

Slusaj bre, odes u radnju i kazes hocu da uzmem slusalice, trazis da ti otvore i probas ih.. Ako ti ne odogovaraju, ne kupis. Jednostavno.. Ja ih imam i odlicne su..

solaja777 Re: ... 05.01.2016. 11:56 #611048

broj poruka: 3277
Ma covek bi da se druzi sa vlasnicima doticnih slusalica, dodje,posedi,proba sluske, razmeni koju rec ostalo bi jos I da ga ubedite da je to prava stvar pa pravac radnja .)

HAHAHA jebo te Max vise.. :D

:: Slusaj bre, odes u radnju i kazes hocu da uzmem slusalice, trazis da ti otvore i probas ih.. Ako ti ne odogovaraju, ne kupis. Jednostavno.. Ja ih imam i odlicne su.
Daum ... 05.01.2016. 12:51 #611052

Narcis? Šta god...

Kao kola da kupuješ a ne slušalice od 100 evra koje možeš inače da raspakuješ u radnji i probaš...

kepica re 05.01.2016. 16:09 #611065

@Daum
Ne kupujem kola, ali zasto da potrosim 100€ na nesto sto mi nece odgovarati,Ako ne zelis a imas slusalice za koje sam pitao nemoj se javljati, zadrzi komentare za sebe.

@ZooLoo
Slusam! Sta ti mislis da ja nisam bio u radnji i pitao, Slusalice su zapakovane u celofan preko kutije, ako otvore nece biti nove i nece moci da ih prodaju kao nove, tako su mi rekli u 4 radnje za tvoju informaciju.

@solaja777
Sta ima lose u druzenju i sklapanju novih prijateljstva, a za to da me ubedis nema potrebe znam ja sta mi treba, ali za sada to namam para, uzeo bi Beyedynamic 990 Pro 32oma i Modmic 4.0 i zavrsio sa time, ali ta investicija kosta 260€ minimum, tako da moram da se malo prilagodim trenutnoj situaciji,nisu svi puni para kao Daum da im je 100€ kao 100dinara.

A + za tvoju informaciju Daum u Predhodna 2 mececa sam potrosio preko 800€ na kompjuter da bi sa usranog AMD presao na Intel.

solaja777 @kepica 05.01.2016. 16:12 #611066

broj poruka: 3277

Ma nema nista lose u druzenju ljudi su generalno izgubili poverenje u druge, tako da ocekivati da te neko ugosti a ne poznaje te tesko da ce ici.
+ jos se radi o nekakvoj robi koju mozes I u radnji degustirati.

HAHAHA jebo te Max vise.. :D

Daum ... 05.01.2016. 16:29 #611068

Upravo ti je solaja lepo objasnio...

Povrh toga ne možeš baš da ućutkuješ nekoga na javnom forumu, ako ću da komentarišem komentarisaću...

Ne znam za Cloud 2 ali prvi Cloud nije zapakovan u foliju ikakvu već u dobru kutiju koja može lako da se otvori.

Ne zaboravi i da po zakonu možeš da vratiš robu ako ti ne odgovara...

::A + za tvoju informaciju Daum u Predhodna 2 mececa sam potrosio preko 800€ na kompjuter da bi sa usranog AMD presao na Intel

Ovo ne razumem baš zašto pominješ... nisam ni govorio kao da je 100 evra 100 dinara.

kepica re 05.01.2016. 18:31 #611074

Hvala svima na trudu

Pozdrav!

ZooLoo ... 06.01.2016. 11:46 #611112

cudan neki mladic :D

Bobi4ever Ma `bes slusalice 06.01.2016. 20:21 #611142

broj poruka: 4875

nego, `el ima neko ne pohebanu cicu kod kuce da se isprobaju ovi novi durex kondomi???

Samo BG, mrzi me da se cimam dalje od BG-a...

Adzem ... 10.01.2016. 08:35 #611487

broj poruka: 3797
Ja sam takodje hteo da kupim te Kingston i konacno promenim ove moje SS v2 usb, ali sam ipak odlucio da sacekam ovo

https://www.youtube.com/watch?v=Bx-IaLkpncU

Preporucujem i tebi...

http://valid.x86.fr/cx7btw

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs