Treba mi jedna mala pomoc oko slusalica, ako neko ima iz Beograda, model iz naslova teme da ih probam sto se tice dimenzija. Da ne kupujem na slepo pa da mi ne odgovaraju, treba mi sto pre odgovor da znam sta da radim dalje. Hvala!
Nista mi ne znaci da ih porucujem, jer imam logitech G230 i one su ra reklamaciji, pukla plastika tj.polomila se plastika u kojoj stoji mikrofon, na zglobu pukla, mikrofon radi, ali pitanje dokle ce, i danas sam odneo na reklamaciju, pa da vidim posto nemaju ovaj model na stanju u radnji kojoj sam kupio, ali mozda imaju uvoznici, pa ako nemaju zamenu onda moja doplata + za jaci model, pa sam mislio samo da ih probam na kratko bukvalno 1minut ne treba vise, jer mi odgovaraju ili ne, ja imam obim glave gornji 55cm sto je mala glava ali nije samo glava u pitanju nego i usi, ali imao sam nekih problema sa nekim slusalicama koje su mi bile velike i nisu mogle da se smanje vise od toga i onda su mi se naslanjale na usne skoljke na gornjem delu i zamaraju posle 10 minuta njih sam platio 90€ i od tada stoje nisam ih ni koristio nesto spec. Zato sam mislio da ne dobijem jos jedne slusalice koje skupljaju prasinu, a ne kupujem ih iznova nego doplacujem, ako ne budu imali adekvatnu zamenu, ja bi uzeo pare, ali cisto sumljam da ce hteti da isplate, u garanciji su mi jos 10meseci i plus je fizicko ostecenje, tako da pitanje je da li cu dobiti i zamenu, ako ne onda da ponudim jos para da doplatim i da zamene za skuplji model.
Ja bih se ``cimao`` sto da ne, ali ja nemam te slusalice. Nego, pokazi lepo coveku slusalice, nemoj da si taki`
:: Da li stvarno misliš da će neko da se cima, po ovom vremenu, zbog tvog jednog minuta isprobavanja slušalica :: :: Metalne su, mogu puno da se rašire i produže, ne mogu da ti ne odgovaraju po tom pitanju.. :: :: ::
@Daum! Hvala ti na brizi, niko nije spominjao njegovo dolazenje, rekao sam Beograd ili Novi Beograd ja dolazim do njega, ako je to mnogo ok, posto vidim da si veliki narcis, srecno u zivotu i Pozdrav!
Slusaj bre, odes u radnju i kazes hocu da uzmem slusalice, trazis da ti otvore i probas ih.. Ako ti ne odogovaraju, ne kupis. Jednostavno.. Ja ih imam i odlicne su..
Ma covek bi da se druzi sa vlasnicima doticnih slusalica, dodje,posedi,proba sluske, razmeni koju rec ostalo bi jos I da ga ubedite da je to prava stvar pa pravac radnja .)
HAHAHA jebo te Max vise.. :D
:: Slusaj bre, odes u radnju i kazes hocu da uzmem slusalice, trazis da ti otvore i probas ih.. Ako ti ne odogovaraju, ne kupis. Jednostavno.. Ja ih imam i odlicne su. :: ::
@Daum Ne kupujem kola, ali zasto da potrosim 100€ na nesto sto mi nece odgovarati,Ako ne zelis a imas slusalice za koje sam pitao nemoj se javljati, zadrzi komentare za sebe.
@ZooLoo Slusam! Sta ti mislis da ja nisam bio u radnji i pitao, Slusalice su zapakovane u celofan preko kutije, ako otvore nece biti nove i nece moci da ih prodaju kao nove, tako su mi rekli u 4 radnje za tvoju informaciju.
@solaja777 Sta ima lose u druzenju i sklapanju novih prijateljstva, a za to da me ubedis nema potrebe znam ja sta mi treba, ali za sada to namam para, uzeo bi Beyedynamic 990 Pro 32oma i Modmic 4.0 i zavrsio sa time, ali ta investicija kosta 260€ minimum, tako da moram da se malo prilagodim trenutnoj situaciji,nisu svi puni para kao Daum da im je 100€ kao 100dinara.
A + za tvoju informaciju Daum u Predhodna 2 mececa sam potrosio preko 800€ na kompjuter da bi sa usranog AMD presao na Intel.
Ma nema nista lose u druzenju ljudi su generalno izgubili poverenje u druge, tako da ocekivati da te neko ugosti a ne poznaje te tesko da ce ici. + jos se radi o nekakvoj robi koju mozes I u radnji degustirati.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.