Da li je neko imao iskustva sa ovim napajanjem, videh da je u pitanju Arena electronics serija, a nisam naiso na neke detaljane review-e, a cini mi se da su ranije arene bila budzetska napajanja i ne bas cenjena.
Procitao sam temu ranije, ali kao sto Stefano rece, nije to ista kategorija, ovo je modularno napajanje sa efikasnoscu od 90%, novo je oko 10000 RSD, imam opciju da ga kupim za 45 eur sa godinu dana pisane garancije.
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
S obzirom da za te pare u radnji neces dobiti ni priblizno kvalitetno napajanje, slobodno uzimaj ako je provereno kao sto kazes i u garanciji, radice to jos dugo.
Intel Pentium G3258+CM Seidon 120V R2|ASRock Z97M Pro4|MSI GTX460 TFII SOC|Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3|Samsung 850 EVO 250GB|WD Green 1.5TB|Raidmax RX-535AP|Raidmax Hyperion|Samsung 2233|CM Devastatorhttp://valid.x86.fr/xh2zxz
Ja mislim da to nije CWT, CFT modeli, modularni, su interno CWT.
Mislim da je u pitanju Sirtec, a kakvo je napajanje, zavisi koliko treba da ga platis.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Sasvim dobar performer u Channel Well izvedb :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.