Pa ili uzmi to sto si vec imao, ako se pokazalo kao dobro, ako ne, zovi Fantu pa vidi sta se moze nabaviti, neka ti da sajt gde da bacis pogled. Ja sam zaboravio kako bese ide..
Pa vidis da nisu dobri jer tandrcu i zuje :) Aj cu pojurim fantasterifika da mi baci neki link kod madjara ako uopste i donosi ventilatore jer kapiram, mala je zarada.
Da li je moguce da kod nas samo jedan jedini ventilator postoji koji je 20cm crveni led?!
Re: Gde i sta kupiti - 20cm crveni led ventilatori?
16.12.2015. 14:57
status: user broj poruka: 3277
Istina je da cm ventilatori brzo riknu tj tandrcu i zuje. Mada kvalitet vetova je bio bolji u vreme kad sam uzeo kuciste storm sniper a koliko vidim kod nas se I dalje nudi crveni ventilator 20cm koji je isti kao u kucistu CM sniper tj 200mm.
Posle sam pazario kutiju storm trooper I u startu jedan vent 120mm crveni je tandrkao a ostali su ubzo poceli da se slicno panasaju svi su zamenjeni noctua ventilatorima.
Treba videti sta ima na ipon.hu odatle je Fanta porucio napajanje za mene...
HAHAHA jebo te Max vise.. :D
:: Dakle trebaju mi cvaj komada jer su ovi moji cm sickflow 200mm poceli da tandrcu / zuje, bruje :: :: Ono sto mene brine je da bukvalno nista drugo kod nas nema u ponudi za ovu kategoriju, 20cm crveni led osim ovih sto sd imam :: :: Ima neko neki drugi predlog savet, mozda neki madjar itd, :: sta i gde da gledam :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27
Re: Gde i sta kupiti - 20cm crveni led ventilatori?
16.12.2015. 16:33
status: user broj poruka: 18996
Imas mail.
:: Dakle trebaju mi cvaj komada jer su ovi moji cm sickflow 200mm poceli da tandrcu / zuje, bruje :: :: Ono sto mene brine je da bukvalno nista drugo kod nas nema u ponudi za ovu kategoriju, 20cm crveni led osim ovih sto sd imam :: :: Ima neko neki drugi predlog savet, mozda neki madjar itd, :: sta i gde da gledam :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27
Druze, imam kuler za cpu koji ima 2x14cm crveni led pozadi takodje 1x12cm crveni led fan. Dakle cela tema je crvena, mogu ja da uzmem i plavi i beli led pa da bude ko cirkus, a mogu i bez led-a, ali ne zelim jednostavno, a i zasto bih.
Imas jos nesto konstruktivno da doprineses temi?
Mene u neki kos amd nvidija intel gejevci ne mozes da smestis, jer i sam vidis kakav hardver imam...
@Kutalion Bas tako, ovaj sto stoji normalno je jos i ok, a ovaj sto je horizontalan on tandrce i bruji.
Koliko ja vidim cu da poslusam imarkovica da ih opet otvorim ocistim i podmazem pa cu jos i da im zamenim mesta da vidim da li ce da se malo bar srede, ako ne ide nikako cu uzmem nove, sta da radim kad je izbor 0.
Masinsko ulje, otvoris-skines nalepnicu sa njih tako da vidis osovinu, kapnes jednu-dve kapi, okrenes na suprotnu stranu, malo povuces elisu gore dole, tako da povuce ulje unutra, zarotiras par puta i to je to. Ranije sam x puta to radio i obicno upali, sve zavisi od kvaliteta i stanja samog venta, negde se totalno sredi stvar i vent radi najnormalnije i narednih godinu dve pa onda opet, a negde ne uspe, ali stvar je vrlo jednostavna i brza, nista te ne kosta da probas.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Re: Re: Gde i sta kupiti - 20cm crveni led ventilatori?
18.12.2015. 14:00
status: user broj poruka: 1661
Da crkavaju to mogu da potvrdim ne samo CM vec i drugi imao sam par komada i svi su zavrsili karijeru mnogo pre ostalih (manjih) ventova koje sam kupio u isto vreme.Jako im je tanka plastika, male osovinice a velika povrsina (lopatica) i uz to se po pravilu jako sporo vrte te brzo izgube balans sto i prouzrokuje jako kratak zivotni vek.
:: Istina je da cm ventilatori brzo riknu tj tandrcu i zuje. Mada kvalitet vetova je bio bolji u vreme kad sam uzeo kuciste storm sniper a koliko vidim kod nas se I dalje nudi crveni ventilator 20cm koji je isti kao u kucistu CM sniper tj 200mm. :: :: Posle sam pazario kutiju storm trooper I u startu jedan vent 120mm crveni je tandrkao a ostali su ubzo poceli da se slicno panasaju svi su zamenjeni noctua ventilatorima :: :: Treba videti sta ima na ipon.hu odatle je Fanta porucio napajanje za mene.. :: :: HAHAHA jebo te Max vise.. :D :: :: :: Dakle trebaju mi cvaj komada jer su ovi moji cm sickflow 200mm poceli da tandrcu / zuje, bruje :: :: :: :: Ono sto mene brine je da bukvalno nista drugo kod nas nema u ponudi za ovu kategoriju, 20cm crveni led osim ovih sto sd imam :: :: :: :: Ima neko neki drugi predlog savet, mozda neki madjar itd, :: :: sta i gde da gledam :: :: :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650 :: :: Keyboard: Natec RX2 :: :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: :: Screen: ViewSonic 27
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.