Video nadzor na racunar pa da se to strimuje na netu
STRANA 1 OD 1
duqp
Video nadzor na racunar pa da se to strimuje na netu
24.11.2015. 18:25
T62476
status: user broj poruka: 3466
Dajte kako da se ovo izvede, u kaficu su vezali kamere na neki racunar i sad bu da to kao gledaju preko neta sa android telefonom. Koja kombinacija, koja aplikacija itd?
I druga, a trebalo je zapravo prva stvar da bude, postoji TeamViewer za Android kojim potpuno mozes kontrolisati racunar, malo ce da secka, malo ce da hebucka, ali ce makar taj racunar na kome se vide te kamere da direktno prenosi sliku sa ekrana na ekran telefona. Napominjem, u zavisnosti od brzine kojom je taj racunar povezan na net (uploada naravno) i brzine kojom je Android telefon povezan na net zavisi da li ce da slika kasni 5 sekundi ili pola minuta. Ali vrsi posao. Milion puta sam upravljao kompom preko TeamViewera za Android, jednostavno je samo tako, probaj to a za direktan strim gornji link pa juri sta ti treba.
:: :: Dajte kako da se ovo izvede, u kaficu su vezali kamere na neki racunar i sad bu da to kao gledaju preko neta sa android telefonom. Koja kombinacija, koja aplikacija itd?
Prvo i osnovno, koji sistem (karticu) za nadzor koriste? Svaki iole ozbiljniji sistem ima svoju aplikaciju za iOs ili Android. Drugo, ne manje vazno, staticka ili dinamicka IP adresa?
Malo si se ti upustio u zajebanu stvar, ima oko toga da se pise (ili se debelo plati da se podesi)
:: :: Sam stavljao kod mene na zgradu, lepo sve radi, moze sa brdo aplikacija da se gleda snima itd it :: :: Ovo je ispalo kako je ispalo zove me covek kaze ee stavljene kamere vezane na racunar hocu da gledam na telefonu. :: :: Covek pre svega ne zna sta je internet a pogotovo sta je to kamera ili racunar. :: :: Kad odem i izvidim situaciju znacu sta i kako. :: ::
Većina programa koji dolaze sa interface karticama imaju mogućnost slanja MMS-a ali onda treba da ima neki 3G intrenet karticu na kompjuteru da šalje SMS i MMS preko toga ali je to prilično skupa zajebancija. Imaš i alarma koji mogu biti povezani sa kamerama i telefonom, stacionarnim ili mobilnim. Ovako na jeftinjaka teško da može išta da prođe.
:: :: Sam stavljao kod mene na zgradu, lepo sve radi, moze sa brdo aplikacija da se gleda snima itd it :: :: Ovo je ispalo kako je ispalo zove me covek kaze ee stavljene kamere vezane na racunar hocu da gledam na telefonu. :: :: Covek pre svega ne zna sta je internet a pogotovo sta je to kamera ili racunar. :: :: Kad odem i izvidim situaciju znacu sta i kako. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646994. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.